• New
Детайли за ремонт на кабел на порт на контролера Vivi Audio PS2 Fat Playstation 2 е подходящ само за моделите започващи с SCPH-3 и SCPH-5.

Детайли за ремонт на кабел на порт на контролера Vivi Audio PS2 Fat Playstation 2 е подходящ само за моделите

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Кабел за старите Playstation 2 Включва контролер и порт карта с памет на дънната платка.Работи само на модели, започващи с SCPH-3 и SCPH-5.Това са стари, дебели PS2.Тази подробност не могат да се поберат в тънки PS2, които започват с модел SCPH-7 / SCPH-9. 36-пинов лентов кабел за свързване на контролера и порт карта с памет в дънната платка на дебели системи Playstation 2.Кабел за старите Playstation 2. Включва контролер и порт карта с памет на дънната платка.Работи само на модели, започващи с SCPH-3 и SCPH-5.Това са стари, дебели PS2.Тази подробност не могат да се поберат в тънки PS2, които започват с модел SCPH-7 / SCPH-9. 36-пинов лентов кабел за свързване на контролера и порт карта с памет в дънната платка на дебели системи Playstation 2. 36-пинов лентов кабел за свързване на контролера и порт карта с памет в дънната платка в системата Fat на Playstation 2.Включва контролер и порт карта с памет в дънната платка Работи само на модели, започващи с SCPH-3 и SCPH-5.Това са стари, дебели PS2s.Кабел за старите Playstation 2.

Основни свойства

Избор на купувачи

Дамски Потници, Тениски с изображение на Слънцето и Луната, Тениски Свободно Намаляване с къс ръкав, Лятна Тениска С Вратовръзка-Боя,

BGN 30.88

Дамски блузи, тениски и блузиПроизведено в САЩ или са внесени.Добре дошли в моя магазин тук ще можете св

Новини