• New
Големият Висящ шкаф за съхранение на дрехи HQAA, 420D Оксфордския Органайзер за дрехи, Протектор за закачалки за костюми, палта (Размер: 60 × 10 × 90 см, цвят: кафяв)

Големият Висящ шкаф за съхранение на дрехи HQAA, 420D Оксфордския Органайзер за дрехи, Протектор за закачалки за костюми,

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Разширено дизайн, не се свива 】 подобрена чанта за съхранение на дрехи, за да се избегне деформиране и смятия дрехи, причинени от сдавливанием; голямо пространство, което ви позволява да поставите множество елементи от облеклото едновременно, спестява място в гардероба си запазва дрехи плоска и удвоява вашите впечатления 【Прозрачен дизайн】 Предната част е изработена от прозрачен материал за защита на околната среда PEVA, не се окислява и може многократно да избледнее.Задната част е изработена от сгъсти плат Оксфорд 420 D, водоустойчив и влагоустойчив, дълготрайни и дълъг живот ще ви направи много щастливи от избора ни. 【Напълно затворена, подсилена защита】Горния отвор за закачалки заменя с еластичен дупка, и закачалка от всякакъв размер могат да се плътно обвива, за да се постигне пълно затваряне, отвеждане на цялата прах, влага и червеи и цялостна защита за дрехите. 【Голяма дупка, за съхранение на 1 секунда】 дизайн на страничното големи дупки, лесно се побира в дрехи, хоризонтално складиране, само с една секунда за приключване на съхранение, бързо и ефективно понижава кръвното налягане при съхранение. 【Тънка работа】 Кант извършва внимателно, линията е правилна и не пада, дебела метална светкавица е гладка и да не засяда материал е здрав и устойчив на корозия, многократно пране без да се деформират, против стареене. 【Име на продукта】 чанти за дрехи, чанти и калъфи за костюми, чанта за съхранение на седалките за дрехи 【Материал изделия】 Прозрачен материал PEVA отпред, Оксфорд плат с дебелина 420 D отзад 【Няколко размера】 Ние предлагаме 4 различни размера : 60 × 10 × 90 см, 60 × 10 × 110 см, 60 × 10 × 130 см, 60 × 10 × 150 cm (1 инч = 2,54 см).Препоръчителният размер на чанта за дрехи 10 см по-дълъг размер дрехи. 【Предимства на продукта】 разширено дизайн на 1,10 см, увеличаване на пространството, на няколко места за съхранение 2. Еластично отвор за закачалки, напълно се затваря. Материал PEVA за защита на околната среда, без окисляване; удебелена плат Оксфорд 420 D, супер здрав.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини