• New
Kudini за Ulefone Note 11P Калъф за Жени, Девчачий, с пайети, от Мека TPU, с Хубав Сърце-Пеперуда, Цветен Прозрачен Защитен Калъф с поставка + каишка за Ulefone Note 11P (2021) 6,55 (Розово зла?

Kudini за Ulefone Note 11P Калъф за Жени, Девчачий, с пайети, от Мека TPU, с Хубав Сърце-Пеперуда, Цветен Прозрачен Защитен

Оценка на продукта:
BGN 3.54

Сума
В магазина

Съвместимост : Специално проектиран за Ulefone Note 11 P Моля, обърнете внимание на втората снимка сравняване на модели на мобилни телефони, предоставени от нас, за да изберете калъф Ulefone Note 11 P.Материал : Калъф за Ulefone Note 11 P е изработен от мек своята практика tpu.От удар, падане, соударений, драскотини или прах. осигурява изключителна защита срещу падане и устойчив на надраскване. Поставка с пръстен 360 ° : калъф за телефон Ulefone Note 11 P, уникален скоба с бриллиантовым пръстен. поддържа въртене на 360 градуса и сгъването на 180 градуса.Той не само осигурява лесен захват, но и служи като стойка за гледане на съдържание в пейзажна ориентация.Точни деколтета : точни и обмислени порта позволяват свободен достъп до всички функции на вашия телефон, лесно и удобно. удобно да държи в ръцете си, той си заслужава.Стилен : делото своята практика Ulefone Note 11 P за телефон, изработен метод на галванични покрития, фигура изискан, а гладко покритие не е толкова лесно да се отстранява.Гладко и удобно усещане за ръцете не само предпазва вашия телефон, но и става по-елегантен и привлекателен.Този луксозен сладък защитен калъф, специално подходящи за Ulefone Note 11 P. не за друг телефон.Стилен сладък дизайн : Модерен розов цветя модел във формата на пеперуда прави калъф Ulefone Note 11 P атрактивни, ярки и выделяющимся в тълпата.Калъф за телефон със стилен и уникален.Това е един добър подарък за жена, майка, дъщеря, приятелка и приятели, за годишнина, рожден ден, Коледа, свети Валентин и т. Защита на камерата и на екрана : Повдигнати край на камерата и на екрана защитават вашата камера и дисплей от надраскване.Точен силует : Широки деколтета и отзивчиви клавиши за натискане осигуряват лесен достъп до всички портове, бутони, камери, колонки и микрофонам.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини