• New
XMEIFEI резервни части Набор от тренировки 1 бр. Бележка fresa 2 канали от твърд силициев карбид с ЦПУ с директен опашка Плосък fresa 1/2/3/4/5/6/8/10/12/14/16/18/20 мм Дълги тренировки (Ра?

XMEIFEI резервни части Набор от тренировки 1 бр. Бележка fresa 2 канали от твърд силициев карбид с ЦПУ с директен опашка Плосък

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Набор от тренировки, подходящ за повечето електрически дрелей, представени в момента на пазараТитановое покритие подобрява устойчивост на износване и дълготрайност. Покритие witn TIALN Може закалять материал при рязане, 3 пъти по-твърда карбид. Притежава добра производителност на фрезоване и рязане, осигурява висока ефективност на работа. Достатъчна якост на огъване и устойчивост на износване, фрезоване фуги, дупки и ръба на борда, районът е чист, аккуратная, без да се повреди.Ако по някаква причина не са изцяло доволни, моля, свържете се с нас за да получите 100% връщане или замяна.Точност и дълготрайност шлайфане длета по-висока от тази на меден длета; Особено шок вискозитет увеличава няколко пъти, висока якост и операции за механична обработка лесно се нарушават!Характеристики : 1. Покритие witn TIALN Може закалять материал при рязане, 3 пъти по-твърда карбид. Притежава добра производителност на фрезоване и рязане, осигурява висока ефективност на работа. Достатъчна якост на огъване и устойчивост на износване, фрезоване фуги, дупки и ръба на борда, районът е чист, аккуратная, без да се повреди. Висока якост, устойчивост на извивката, устойчивост на счупване, както и отлични физически свойства, дълъг живот на инструмента. Вид инструмент, подходящ за нуждите на всички аспекти на смилане.Материал на изработка : Настройки на стомана, упрочняющий материал, стомана, акрил, PVC, пластмаса, дърво, алуминиеви панели, найлон, смола Рифление : с 2 отводнителни канали съдържание на Пакета : твердосплавная бележка fresa 1 бр. Забележка : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини