• New
KESYOO 12 бр. торба за Сватбени Партита, Тъканно Чанта за Бонбони, Чанта за Сватбени Подаръци на съвсем малък, Бижутериен Торбичка от Марля Пола за Сватбен Банкет, Украс?

KESYOO 12 бр. торба за Сватбени Партита, Тъканно Чанта за Бонбони, Чанта за Сватбени Подаръци на съвсем малък, Бижутериен

Оценка на продукта:
BGN 7.50

Сума
В магазина

Сватбена торбичка за бонбони, Изработени от трайно и безопасно на тъканта материал, който лесно се съборят и да навредиСватбена торбичка за бонбони от най-фините умения, добра текстура, нежни детайли, празничен и красив външен вид.Сватбена торбичка за бонбони, Подходящи за много сцени, като например сватба, Коледа, Нова година и някои други фестивали.Сватбена торбичка за бонбони може да създаде прекрасна празнична атмосфера и да осигури на вас и вашите гости е идеалната парти.Сватбена торбичка за бонбони за Многофункционално използване, можете да го използвате за опаковане на подаръци, за съхранение на собствени неща, за съхранение на шоколади и т. В сватбена торбичка за бонбони използва здрав и сигурен текстилен материал, който лесно се съборят и да навреди.Сватбена торбичка за бонбони от най-фините умения, добра текстура, нежни детайли, празничен и красив външен вид.Сватбена торбичка за бонбони, Подходящи за много сцени, като например сватба, Коледа, Нова година и някои други фестивали.Сватбена торбичка за бонбони може да създаде прекрасна празнична атмосфера и да осигури на вас и вашите гости е идеалната парти.Сватбена торбичка за бонбони за Многофункционално използване, можете да го използвате за опаковане на подаръци, за съхранение на собствени неща, за съхранение на шоколади и т. Описание Дизайн с атласным шнурком за затваряне, позиции, които не отпадат, идеално за съхранение на дребни неща, ще можете да лесно да намерите елементи от тюлевых мешочков.Характеристики - Цвят : смесен цвят, Материал : fabric Размер : около 15,00 X13,00 X2,00 см 5,89 X5, 11 X0,79 инча, на помещение включва 12 x сватбени мешочков за бонбони.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини