• New
Вспениватель мляко, Молоковзбиватель за кафе, Електрически Молоковзбиватель 5 в 1 Алуминиева Сплав, по-Голям капацитет 17 мл/500 мл За семейството, Автоматичен Нагрев?

Вспениватель мляко, Молоковзбиватель за кафе, Електрически Молоковзбиватель 5 в 1 Алуминиева Сплав, по-Голям капацитет 17 мл/500

Оценка на продукта:
BGN 21.99

Сума
В магазина

☕【Подобрена сверхбольшая капацитет 17 грама / мл】 Този вспениватель мляко може да се затопли до 500 мл прясно мляко за приготвяне на вкусна закуска или разбийте на пяна обем до 8,4 грама / 250 мл, че 1,25 пъти по-голям, отколкото при други обикновени вспенивателей, и е идеално място за лакомства вашето семейство и приятели, независимо от това, у дома или в офиса(препоръчително е да използвате пълномаслено мляко масленост >3%). ☕【Многофункционалност 5 в 1】 : Електрически вспениватель мляко 5 в 1 безшумно се загрява млякото и създава топла гъста пяна, топла пухкава пяна или студена пухкава пяна за вашето лате, капучино, макиато, мока с лед, както и допълнителна функция - избиване на шоколад!. ☕【Лесен за почистване и автоматично се изключва】 : Този вспениватель мляко, изработени от устойчив на надраскване материали и с вътрешно незалепващо покритие, лесно можете да изплакнете под течаща вода и подсушете с мека кърпа.За премахване на упорити петна и има свързани мека чистящая четка, която ще помогне в почистването.Благодарение на функцията за автоматично изключване не трябва да бъде да следи процеса на образуването на пяна, тъй като тя ще се погрижи за всичко вместо вас. ☕【Горещо кафе лате и капучино с лед】 : Нашият млечен пенообразователь може да създаде както студена, така и топла пяна, което го прави идеален за да се наслаждавате на любимите си кафе напитки, независимо от времето или настроението ви.Искате ли освежаващо кафе лате с лед в горещ ден или уютен капучино хладно вечер, нашия пенообразователь се грижи за вас. ✅【Е безопасна за употреба】 : Вспениватель мляко, сертифициран ETL, с ергономичен накрайник под ъгъл прави разливку удобно; усъвършенстван вграден термостат Strix позволява това молоковару автоматично се изключва в случай на сухо выкипания. ☕【Подобрена сверхбольшая капацитет 17 грама / мл】 Този вспениватель мляко може да се затопли до 500 мл прясно мляко за приготвяне на вкусна закуска или разбийте на пяна обем до 8,4 грама / 250 мл, че 1,25 пъти по-голям, отколкото при други обикновени вспенивателей, и е идеално място за лакомства вашето семейство и приятели, независимо от това, у дома или в офиса.(препоръчително е да използвате пълномаслено мляко масленост >3%). ☕【Многофункционалност 5 в 1】 : Електрически вспениватель мляко 5 в 1 безшумно се загрява млякото и създава топла гъста пяна, топла пухкава пяна или студена пухкава пяна за вашето лате, капучино, макиато, мока с лед, както и допълнителна функция - избиване на шоколад!. ☕【Лесен за почистване и автоматично се изключва】 : Този вспениватель мляко, изработени от устойчив на надраскване материали и с вътрешно незалепващо покритие, лесно можете да изплакнете под течаща вода и подсушете с мека кърпа.За премахване на упорити петна и има свързани мека чистящая четка, която ще помогне в почистването.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини