• New
GyLazhuzizSxt HD Уеб-камера 1080P Потоковая уеб Камера с микрофони, HD USB Настолна Компютърна Камера за видео разговори, Видео конференция, Подходяща за дома и Компютърна Техн?

GyLazhuzizSxt HD Уеб-камера 1080P Потоковая уеб Камера с микрофони, HD USB Настолна Компютърна Камера за видео разговори,

Оценка на продукта:
BGN 88.25

Сума
В магазина

★ Можете да записвате отчетлив видео С автоматично регулиране на осветеност при ниска осветеност или при силна подсветка ★ HD уеб камера с висококачествен стъклен обектив, висока инжекция, без изкривяване на изображението.Идеален за ежедневна видео разговори, уебинари и на живо.Подкрепа за различни програми за видео-конферентна връзка. ★ HD видео, ясна и плавна видео, видео за срещи Работи с много софтуерни приложения за видео-конферентна връзка, като например. ★ Благодарение на технологията с ниско равнище на печалба при добро осветление стойност на ISO автоматично се понижава, за да се изображението не е преследван вестници да бъдат изложени.Напротив, в случай, че дадено огледало слабо, увеличете стойността на ISO, за да направите изображението по-светло. ★ Вграден цифров микрофон с вграден всенаправленным микрофон, осигурява по-удобна за видео и гласова комуникация.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини