• New
Мини UV-лампа за гелевых нокти ANYINS Иновативна UV-лампа с мощност 18 W за нокти с LCD дисплей Преносима USB-UV-лампа за Гелевых нокти Професионална UV-лампа за дизайн нокти DIY ?

Мини UV-лампа за гелевых нокти ANYINS Иновативна UV-лампа с мощност 18 W за нокти с LCD дисплей Преносима USB-UV-лампа за

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

❆ Актуализиран дизайн : разработен LCD екран позволява на потребителите удобно определи времетоLed лампа ANYINS за нокти има настройка 2 таймера (60 / 120 с), за да избирате.Лекота на работа, независимо от това, имате ли опит с типсами за нокти или не, можете да използвате нашия ултравиолетова лампа за нокти single. ❆ Висока ефективност и сигурност : дизайн с два източника на светлина, UV / LED, мощност 18 W, дължина на вълната на светлинния източник 365 + 405 nm контакт с очите, няма да доведе до дискомфорт, ниска отопление помага бързо да се излекува ноктите.Това няма да навреди на вашата кожа и тяло.Лампа за нокти ANYINS с 5 бр UV/led топки с два източника на светлина, можете да бързо да лекува всички видове гел-лак за нокти само за 1 минута!. ❆ Лесна за носене и употреба : Специален компактен дизайн, можете да вземете UV-лампа за нокти където и да отидете. това е най-новата, най-бързи и професионални инструменти за маникюр, които имате.В същото време той е много удобен за използване.Можете да използвате USB интерфейс или захранващ блок, съответстващ на вашите нужди. ❆ Дизайн за отваряне на 180 °: ANYINS mini uv nail light е с голям отвор на 180 °, можете гъвкаво да поставите ноктите с различни дестинации.Не е нужно да се притеснявате за това, че ноктите са твърде дълги, а лампа за нокти е твърде малък, за да са напълно сухи гел. ❆Професионално обслужване : ANYINS предлага професионално сервизно обслужване, предоставяйки на клиентите на 100% отговарят на възстановяване.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по всяко време, и ние ще ви дадем максимално задоволителен отговор в рамките на 24 часа!. ❆ Актуализиран дизайн : разработен LCD екран позволява на потребителите удобно определи времето.Led лампа ANYINS за нокти има настройка 2 таймера (60 / 120 с), за да избирате.Лекота на работа, независимо от това, имате ли опит с типсами за нокти или не, можете да използвате нашия ултравиолетова лампа за нокти single. ❆ Висока ефективност и сигурност : дизайн с два източника на светлина, UV / LED, мощност 18 W, дължина на вълната на светлинния източник 365 + 405 nm контакт с очите, няма да доведе до дискомфорт, ниска отопление помага бързо да се излекува ноктите.Това няма да навреди на вашата кожа и тяло.Лампа за нокти ANYINS с 5 бр UV/led топки с два източника на светлина, можете да бързо да лекува всички видове гел-лак за нокти само за 1 минута!. ❆ Лесна за носене и употреба : Специален компактен дизайн, можете да вземете UV-лампа за нокти където и да отидете. това е най-новата, най-бързи и професионални инструменти за маникюр, които имате.В същото време той е много удобен за използване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини