• New
8MILELAKE 7 бр. Комплект гнезда за сензора за кислород O2 7/8, Устройство за измерване на налягането на маслото, Набор от инструменти за Гнездото на Главния Сензор, Универс?

8MILELAKE 7 бр. Комплект гнезда за сензора за кислород O2 7/8, Устройство за измерване на налягането на маслото, Набор от инструменти

Оценка на продукта:
BGN 53.46

Сума
В магазина

гнездо за датчик за налягане масло 1 бр 1/2"Drive x 27 мм (12 точки). 1/2" Устройство x 29 мм (6 точки) гнездо за реле за налягане/вакуум с един слот.Датчици за налягане на маслото на автомобилите на GM края на 1980-те и средата на 1990-те години на издаване.Предназначени за използване с приводным инструмент 1/2". гнездо за гаечен ключ сензор за кислород с дължина 1 бр. 1/2" x 7/8" или 22 мм (6 точки) с пазом. Конектор за вакуум ключ 3/8" x 7/8" или 22 мм (6 точки) с един слот. конектор за вакуум ключ 3/8"Drive x7/8" или 22 мм (6 точки) с един слот. автомобил с 3/8" x гнездо за датчик за налягане на масло 1-1/16" и 1" или 27 мм (6 точки).Специална дълбока дизайн подходящ за маслените прекъсвачи с диаметър 2-5/8 инча.Може да се използва с храповиком 3/8 инча или с гаечен ключ 1-1/8 инча. 1бр 3/8"DR x 7/8" или 22 мм (6 точки) кратък гаечен ключ сензор за кислород с пазом.ПРИЛАГАНЕ на - Комплект гнезда за сензори за кислород, предназначен за премахване и инсталиране на датчици, реле за налягане на маслото, термодатчика и прекъсвач на стоп-сигнала на колата.ВИСОКО качество - Гнездото на главния датчик за налягане на масло произведено от хромованадиевой стомана (CR-V), за допълнителна здравина и издръжливост, покрита с черна за предотвратяване образуването на ръжда.РАЗМЕР - В комплект гнезда за датчици са включени гнезда 22 мм (7/8 инча), 27 мм и 29 мм, оборудвани с 3/8-инчови и 1/2-инчови устройства, както с храповиком или удлинителями, странични деколтета позволяват инсталирането на гнездо върху окабеляването и предпазват от увреждане на кабели.ОПАКОВКА - идва с пластмасов калъф за носене за лесно съхранение, организиране и носене.Рум - - - - гарантиране на 100% удовлетворение, ако има някакви въпроси, моля не се колебайте да споделите с нас.ПРИЛАГАНЕ на - Комплект гнезда за сензори за кислород, предназначен за премахване и инсталиране на датчици, реле за налягане на маслото, термодатчика и прекъсвач на стоп-сигнала на колата.ВИСОКО качество - Гнездото на главния датчик за налягане на масло произведено от хромованадиевой стомана (CR-V), за допълнителна здравина и издръжливост, покрита с черна за предотвратяване образуването на ръжда.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини