• New
Игри касета DS 23 в 1, колекции от карти DS, Game Pack, Мультикарта, Съвместими с Nintendo DS / 2DS / 3DS /DSI / 2DSXL / 3DSXL (не се поддържа от по-висока версия 11.0)

Игри касета DS 23 в 1, колекции от карти DS, Game Pack, Мультикарта, Съвместими с Nintendo DS / 2DS / 3DS /DSI / 2DSXL /

Оценка на продукта:
BGN 8.22

Сума
В магазина

? [Празник любими игри] - Детска кутия "23 в едно", предназначен за това, да предостави на любителите на игри и разнообразие от висококачествени игри комбинации 23 различни вида избрани игри в зависимост от вашите нужди. ? [Съвместимост] - Поддръжка на DS / 2 DS / 3 DS /DSI/2 DSXL/3 DSXL (не се поддържа от по-висока версия 11.0) и други системи. ? [Безопасен и надежден] - Този продукт е копие на оригиналния документ.Въпреки, че това е продукт на трета страна, ние можем да гарантираме, че функцията съвпада с официалната си функция, безопасно и надеждно. ? [Щепсела и да играе] - След закупуването му можете да изтеглите и да използвате, без допълнителни настройки.Език по подразбиране е английски.Разбира се, някои игри NDS многоезичен и може да разпознае езика на страната домакин и показване на същия език, който е и хост. ? [100% удовлетвореност на клиента] - Клиентът е Бог.Нашата цел - да ви осигури най-високо качество за пазаруване и добро използване.Разбира се, ако имате някакви проблеми след закупуване на нашите продукти.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние веднага ще решим проблема. [Забележка : Тази връзка е собственост на бизнесмен "санран".Nol продава и купува от други доставчици.Тази връзка не носи отговорност за каквито и да било проблеми. ? [Празник любими игри] - Детска кутия "23 в едно", предназначен за това, да предостави на любителите на игри и разнообразие от висококачествени игри комбинации. 23 различни вида избрани игри в зависимост от вашите нужди. ? [Съвместимост] - Поддръжка на DS / 2 DS / 3 DS /DSI/2 DSXL/3 DSXL (не се поддържа от по-висока версия 11.0) и други системи. ? [Безопасен и надежден] - Този продукт е копие на оригиналния документ.Въпреки, че това е продукт на трета страна, ние можем да гарантираме, че функцията съвпада с официалната си функция, безопасно и надеждно. ? [Щепсела и да играе] - След закупуването му можете да изтеглите и да използвате, без допълнителни настройки.Език по подразбиране е английски.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини