• New
GTR SOURCE Бабушкина чаша - Само най-добрите майки получават титла баба ви - Керамична чаша за Подаръци за майките - Подарък на баба - Побира до 11 грама - Микровълнова печк?

GTR SOURCE Бабушкина чаша - Само най-добрите майки получават титла баба ви - Керамична чаша за Подаръци за майките - Подарък

Оценка на продукта:
BGN 5.60

Сума
В магазина

☕ Тази нова чашата за кафе - идеалният подарък за баба, мамаНасладете се на всеки миг и всяка глътка вашата машина за кафе / чай. ☕ Подарък-изненада за обявяването на бременност.Дайте на вашата баба да разберат какъв вид конкретна и да се чувствате вие си мислите. ☕ Най-добрата в света чаша за бабушкиного чай.Еднакъв дизайн, отпечатани от двете страни.Побира до 11 грама, за ваше удобство можете да използвате микровълнова печка и миялна машина. ☕ Не съдържа олово. ☕ Идва в защитна обвивка.Картонена кутия с " източнобеломорски район. "Внуците - това е свързващо звено баби и дядовци с бъдещето.Баба и дядо - това е свързващо звено на бебето с миналото. "Аз съм баба, отколкото твоята сверхспособность?Само най-добрите родители ще получат увеличение до баби и дядовци.Харесвате ли малко кофеин или предпочитате спокойна чаша чай, чаша - това е първото нещо, което ще ви трябва.Тази чаша ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели, роднини и колеги за рождения си ден, Коледа, Деня на благодарността и др.Ако търсите добре направена солидна кафеена чаша със специален дизайн и голям капацитет.Тази лъскава кафеена чаша ще бъде вашият отличен избор!Страхотна новост, чаша, която със сигурност ще предизвика усмивка на вашите приятели, роднини, баби или колеги.Ако имате късмет, че все още имате баба и дядо, навещайте ги лелейте ги и празнувайте, докато можете да.Добри дни започват с кафе, насладете се на всеки миг и всяка глътка вашата машина за кафе / чай. Уникално илюстрирана и отпечатани от двете страни, той може да побере до 11 грама.Перфектен размер, за да се насладите на сутрешно питие, а също така е идеален подарък за вашите близки.Не съдържа олово, спестява използването на съдомиялна машина и микровълнова печка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини