• New
BESTonZON кухненски ръкавици за фурна 6 бр. Висящи стойка за фурната С Изолация, Дръжката е От плат, Цвят Заострени Шапки за Тигани, Капак за съдовете, Влакчета, Мини-Малк?

BESTonZON кухненски ръкавици за фурна 6 бр. Висящи стойка за фурната С Изолация, Дръжката е От плат, Цвят Заострени Шапки за

Оценка на продукта:
BGN 10.37

Сума
В магазина

МИНИ-РЪКАВИЦИ за ФУРНА - Произведени от futon на материала, можете да ги използвате в продължение на дълъг експлоатационен срокТОПЛИ РЪКАВИЦИ с един пръст-с размер, подходящ за почти цялата страна. Окачен дизайн, удобен за съхранение и достъп.КУХНЕНСКИ АКСЕСОАРИ - Идеално са подходящи за кухня, ресторант, хотел, парти с барбекю, бар и много други.ПОКРИВА ДРЪЖКИ за ТИГАНИ - С извънбордов дизайн, удобни за съхранение.Мини размер, няма да отнеме много повече места.СВЪРЖЕТЕ се С ТОПЛА КУХНЯ - Предпазва ръцете от въздействието на горещ тиган дръжки или съдове от микровълнова печка.МИНИ-РЪКАВИЦИ за ФУРНА - Произведени от futon на материала, можете да ги използвате в продължение на дълъг експлоатационен срок.ТОПЛИ РЪКАВИЦИ с един пръст-с размер, подходящ за почти цялата страна. Окачен дизайн, удобен за съхранение и достъп.КУХНЕНСКИ АКСЕСОАРИ - Идеално са подходящи за кухня, ресторант, хотел, парти с барбекю, бар и много други.ПОКРИВА ДРЪЖКИ за ТИГАНИ - С извънбордов дизайн, удобни за съхранение.Мини размер, няма да отнеме много повече места.СВЪРЖЕТЕ се С ТОПЛА КУХНЯ - Предпазва ръцете от въздействието на горещ тиган дръжки или съдове от микровълнова печка.Пратката включва 2 x капачки за писалки мини-тенджери Характеристики -капачка, дръжки за кухненски съдове помага за безопасно улавяне горещи предмети Памучни кухненски ръкавици. - Идеален за приготвяне на скара, варене, печене или използването на ръкавици за приготвяне на супер горещи ястия на скара. - Идеален за кухня, ресторант, хотел, парти с барбекю, бар и други памучни прихваток. -Размер : Около 12,00 X12,00 X9,00 см/4,72 X4,72 X3,54 инча висящи ръкавици за фурна. -Материал : Памук, Мини-кухненски ръкавици за фурна. -Цвят : Топли ръкавици с един пръст произволен цвят. - Размерът е подходящ за почти цялата страна.Окачен дизайн, удобен за съхранение и достъп до анимационни прихваткам. -, ръчно пране, машинно пране, просто хвърли ги в пералнята, за да почистите кухненски ръкавици за фурна.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини