• New
ZYZMH Фиксирующее тела, Настолни хващам Скоба за пейки за резби Инструмент за направата на скулптури, той може да задържи различни предмети правилна и неправилна фор?

ZYZMH Фиксирующее тела, Настолни хващам Скоба за пейки за резби Инструмент за направата на скулптури, той може да задържи

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Материал : ABS 100% чисто нов и високо качество.Бързо дръжте предмет на настолни и менгеме, за да се улесни шлифоване, пробиване и изрязване на фигури.В него могат да се съхраняват на различни позиции, правилна и неправилна форма.Широко се използва, чудесно за гравиране Бодхи и орех, идеална за определяне на часа, подложки за менгеме, модели, дървообработване и т. 100% чисто нов и високо качество.Бързо дръжте предмет на настолни и менгеме, за да се улесни шлифоване, пробиване и изрязване на фигури.В него могат да се съхраняват на различни позиции, правилна и неправилна форма.Широко се използва, чудесно за гравиране Бодхи и орех, идеална за определяне на часа, подложки за менгеме, модели, дървообработване и т. на 100% чисто нов и високо качество Особености : Бързо зажимайте предмет на настолни и менгеме за улесняване на шлифоване, пробиване и др.В него могат да се съхраняват на различни позиции, правилна и неправилна форма.Широко се използва, чудесно за гравиране Бодхи и орех, идеална за определяне на часа, подложки за менгеме, модели, дървообработване и т. Техническа спецификация : Материал : ABS Размер : приблизително 130x60x35 мм/5.38 Различни цветове : бял, червен, черен Брой : 1 бр. Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x Настолни менгеме (други аксесоари демо на снимката не е включена.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини