• New
Купа за супа Ramen с херметически капак и дръжка. Печка за готвене на спагети за бързо приготвяне от неръждаема стомана с двойна стена. Обикновен Ramen за бързо приготвя?

Купа за супа Ramen с херметически капак и дръжка. Печка за готвене на спагети за бързо приготвяне от неръждаема стомана с

Оценка на продукта:
BGN 22.80

Сума
В магазина

Тенджера от неръждаема стомана двойни стениЛипсата на конденз.Двойна стена запазва топлината вътре.Външната повърхност е годна. 44 грама е Достатъчно голям размер, за обикновения рамена.Капак с отвор за подаване на двойката в центъра.Запечатани силикон опаковка запазва топлината вътре и осигурява бързо приготвяне.Ергономична Стабилна дръжка за захващане.Юфка за бързо приготвяне на обикновен ramen : Структура с двойни стени и уплътнение запазват топлината.Подгответе ramen бързо готвене и обикновен, само с топла вода.Универсална купа : чудесно като фланец контейнер за храна.Използвайте го като купа за спагети за бързо приготвяне, тъй като супницу с капак и дръжки за консерви супа, като изолированную вакуумную купа-термос, в него храната за дълго време остава гореща.Купа от неръждаема стомана.Не съдържа олово, кадмий, стиропор.Изолиран двухстенный термоструктурный гърне от неръждаема стомана.Липсата на конденз.Двойна стена запазва топлината вътре.Външната повърхност е годна. 44 грама е Достатъчно голям размер, за обикновения рамена.Капак с отвор за подаване на двойката в центъра.Запечатани силикон опаковка запазва топлината вътре и осигурява бързо приготвяне.Ергономична Стабилна дръжка за захващане.Юфка за бързо приготвяне на обикновен ramen : Структура с двойни стени и уплътнение запазват топлината.Подгответе ramen бързо готвене и обикновен, само с топла вода.Универсална купа : чудесно като фланец контейнер за храна.Използвайте го като купа за спагети за бързо приготвяне, тъй като супницу с капак и дръжки за консерви супа, като изолированную вакуумную купа-термос, в него храната за дълго време остава гореща.Хубава купа за обяд.Купа от неръждаема стомана.Не съдържа олово, кадмий, стиропор.Изолиран двухстенный термоструктурный гърне от неръждаема стомана.Липсата на конденз.Двойна стена запазва топлината вътре.Външната повърхност е годна. 44 грама е Достатъчно голям размер, за обикновения рамена.Капак с отвор за подаване на двойката в центъра.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини