• New
Калъф Dretal Galaxy A11 с предпазно фолио от закалено стъкло, Военен устойчив на удари Защитен калъф с Въртящ се държач-стойка за Samsung Galaxy A11 (издание в САЩ) (червен)

Калъф Dretal Galaxy A11 с предпазно фолио от закалено стъкло, Военен устойчив на удари Защитен калъф с Въртящ се държач-стойка

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Е съвместим с】 е разработен Специално за Samsung Galaxy A11 (американската версия) 【Перфектна защита】 Уникален материал edge TPU в комбинация с вграден КОМПЮТЪР предпазва вашия телефон от падане, удари и надраскване. 【Мултифункционална поставка за краката 】 Усъвършенстван титуляр за пръстените-въртящи се на 360 градуса, може да се поставка за краката и осигуряват оптимална позиция за гледане. 【Магнитното за определяне на】 е Съвместимо с автомобилен собственик, дълготраен, с директно чрез адсорбция и е много удобно. (В комплекта не е включена магнитен кола). 【Точни деколтета】 Точния дизайн, лесен достъп до всички портове, бутони и функции. 【Е съвместим с】 е разработен Специално за Samsung Galaxy A11 (американската версия). 【Перфектна защита】 Уникален материал edge TPU в комбинация с вграден КОМПЮТЪР предпазва вашия телефон от падане, удари и надраскване. 【Мултифункционална поставка за краката 】 Усъвършенстван титуляр за пръстените-въртящи се на 360 градуса, може да се поставка за краката и осигуряват оптимална позиция за гледане. 【Магнитното за определяне на】 е Съвместимо с автомобилен собственик, дълготраен, с директно чрез адсорбция и е много удобно. (В комплекта не е включена магнитен кола). 【Точни деколтета】 Точния дизайн, лесен достъп до всички портове, бутони и функции.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини