• New
Alipis 3 бр. Кофи Кофи L Кошница Декор на Хартиена Маса За Закуски Играчки За Естествен Използване на Контейнерная Полк Многофункционални Оранжеви Правоъгълни Ретро А?

Alipis 3 бр. Кофи Кофи L Кошница Декор на Хартиена Маса За Закуски Играчки За Естествен Използване на Контейнерная Полк Многофункционални

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Синтетичен материалКошница от ратан за фермерска къща : Освен това, тя ще ви донесе много удобства.Кошница от морска трева : Ракита, кошница за склада : Сплетен външен вид ще даде на вашия дом, офис или частен бъдем един балкон усещане за разходки сред природата.Плетени кошници за съхранение : КОШНИЦА ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ БАНЯ; Това е естествен и прост стил, источающий естествен и свеж въздух и привносящий физическо очарование в семейния живот.Мебели от естествени водорасли кошница не само изпълнява функцията на съхранение, но и ви позволява да усетите естествен аромат.Кошници, ръчно изработени : Изплетен от натурални морски водорасли кошница не изпълнява функцията на съхранение, но също ви позволява да изпитате естествен аромат.Тканая кутия за съхранение : идеален за повечето дейности, като Коледа, Деня на благодарността, парти, банкет, сватба, следобеден чай и т. Предпоставка включва 1 х кошница за съхранение Особености -Материал : Кутии за организатор за дома от морски водорасли -Стил на плетене от морски водорасли, по-ретро и атрактивен, че създава ново усещане в дома кошница. - Изработена от висококачествен естествен материал, е натурална и екологично чиста алтернатива на кошница от морска трева. - В нея можете да съхранявате различни обекти, като например цветя, козметика, ястия и т. Това са много удобни и практични елементи на домашен интериор. - Тъкане на ръчен труд, изящна изработка производство, за съхранение на много теми сплетен на съда. -Цвят : оранжево - може да бъде поставен в хола, спалнята, офиса и така нататък.Като украса за вашия дом или за подарък на вашите приятели ракита кошница от морски водорасли.Описаниетоваров Farm Ратанови кошница Вие все още търсите кошница за багаж?Ако е така, то нашата изплетен от морски водорасли кошница внимателно подготвена за вас.Кошница от морски водорасли Дизайн е прост, а визуалния ефект е великолепна.Ракита, кутии за съхранение, Можете да ги използвате за съхранение на хранителни продукти, като яйца, плодове, зеленчуци и така нататък.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини