• New
Актуализирани Декорация за абитуриентски партита 2023 г. - 12-Струнное Подвесное декорация за абитуриентски бал, 60 фута Банер с поздравителна венец за клас празнични ?

Актуализирани Декорация за абитуриентски партита 2023 г. - 12-Струнное Подвесное декорация за абитуриентски бал, 60 фута Банер

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Набор от абитуриентски бижута 2023 година】 - Вие ще получите 12 опаковки абитуриентски висящи украшения на различни дизайна, всяка книга въже обработват 5 фута / 1,5 метра, само на 60 фута / 18 метраВыпускная шапчица, Честито на завършилите, Випуск 2023 г., БРАВО и други елементи, свързани с освобождаването, са идеално място за абитуриентски партита момчета, момичета, мъже и жени 2023 година. 【Лекотата на използване и направи си сам】 - За разлика от други, разпръснати на таван бижута за бала, ние вече предварително са събрали за вас.Можете да се окачват на различни места, като например на тавана, на прозореца, надвеси, врата, арка, клоните на дърветата и така нататък, за да украсят своя страна, къщата, спалнята, в зависимост от вашите предпочитания.Запознайте се с различни стилове на оформяне и създаване на едно незабравимо деня на дипломирането. 【Специално проектиране за завършилите 2023 година】- В проекта са представени образование, диплома, балони, звезди, честито на завършилите, випуск 2023 г. и тематични елементи на бала, за да се създаде силна атмосфера на бала.Подходящ за вътрешно и външно оформяне, включително и детска градина, начално училище, гимназия, старши училище, колеж, правна училище, училище за медицински сестри, честване на края на докторска степен програми или партита.Интензивно насладете се на пристъпите през 2023 година. 【Специални декорация за абитуриентски гирлянди】- Окачени декорация за абитуриентски звезди 2023 година са произведени от надежден качество картон и фолио, които се характеризират с високо качество, блясък, здравина и устойчивост на износване.Специално разработен за абитуриентски партита 2023 година с истински блясък.Нека у вас и вашето семейство, приятели или съученици ще останат ярки и впечатляващи спомени. 【Купи с увереност】 - Няма съмнение, че всички ще се зарадват на добри висящи панделки на тези бижута за бала партита.Използвайте тези стилни и красиви декорации като фон, за да се снимат със своите приятели и семейството си, създавайки спомените на церемонията по връчване на дипломи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини