• New
YASUOA Улични Контейнери С Капаци За Кремове, Балсами за устни и Овлажняващ крем, Козметика, Гел за коса, Лосион, Тоалетни принадлежности, Козметика, Херметически затв?

YASUOA Улични Контейнери С Капаци За Кремове, Балсами за устни и Овлажняващ крем, Козметика, Гел за коса, Лосион, Тоалетни

Оценка на продукта:
BGN 4.05

Сума
В магазина

РАЗМЕР - Малък размер контейнери (0,3 грама / 10 мл) ги прави идеален избор за опаковане на тоалетни принадлежности, кремове, балсами за устни и овлажняващ крем, козметика, гел за коса, лосион и други тоалетни принадлежностиОпределяне- В тези пътни контейнери удобно да се съхранява шампоан, лосион, крем за лице, лак за коса, малки балсами за устни, захар, обеци, подправки и др. крем за очи, маникюр и други козметични принадлежности.СТЯГАНЕ - Банките са изработени от небьющегося пластмаса и са снабдени с надеждна капак, така че да можете да ги вземат със себе си, където и да отидете.по този начин, никога не трябва да се притеснявате за това, че любимите ви храни са загубили губи.Приемани TSA - пътни бутилка за тоалетни принадлежности, контейнери за грим и съхранение на козметика С капаци, фланец дизайн и уплътнение - тези пътни буркани сигурно ще запази вашите кремове и лосиони.Най-добрият избор за пътуване - Тези за многократна употреба, козметични контейнери са идеални за съхранение на течности и други предмети по време на пътуване. идеален за къмпинг, за пътуване, те са леки и лесно се побират в дамска чанта.Функция искате ли да вземат със себе си на път любимите си с кремове, балсами за устни и овлажняващи кремове, без да се притеснявате за протечках или разливите?Тогава тези Пътни буркани - идеален продукт за вас!Капачки за съдове с балсам за устни плътно, да ги лесен за отваряне и затваряне, което ги прави идеални за пътуване.Тези пластмасови бутилки за еднократна употреба с капацитет 0,3 грама са идеални, за да се заеме с любимия си крем за очи и етерични масла, където и да отидете.Контейнери от леки и здрави, което ги прави идеални за това, да ги сложи в чанта, куфар или друга чанта, когато сте в движение.Параметри : Тегло : 10 г/0,02 ibc Капацитет : 10 мл/0,3 грама Размер : 4 * 2,8 см./1,6 * 1 инч Цвят : зелено, жълто, розово, бяло, лилаво Помещение и включва : 5 опаковъчни контейнери с капаци, Обърнете внимание : 1. Моля се допуска малка грешка в размер от ръчно измерване.

Основни свойства

Weight:
10g/0.02ib
Capacity:
10ml/0.3oz
Size:
4*2.8cm/1.6*1inch
Color:
green,yellow,pink,white,purple
Package include:
5 pack containers with lids :
Notice:
1. Please allow a small size error due to manual measurement. :
2. Please be reminded that due to lighting effects and monitor brightness / contrast settings etc, the color tone of the website's .Photos and the actual item may be slightly different. :
If you have any other questions, please feel free to contact us. :

Избор на купувачи

Новини