• New
Болтове за дивана Autoly 120 мм (4,72 инча), Монтажните болтове за дивана, поставяне на подлакътници на дивана, подходящи за свързване на мека мебел, рамки за легла, мебели ?

Болтове за дивана Autoly 120 мм (4,72 инча), Монтажните болтове за дивана, поставяне на подлакътници на дивана, подходящи

Оценка на продукта:
BGN 9.60

Сума
В магазина

【Безплатен линк】 Съединител за дивана със заключване специално разработен за всички видове мебелен обков, с помощта на който може да се свърже и регулиране на мебели в различни позиции и под различен ъгъл 【Лесна инсталация】 Е чудесен свързващ инструмент за мека мебел и мебели.Конектори за мека мебел основно се използват за свързване или модулни меки мебели с образуването на реда седалки или група седалки, така че те могат лесно да се инсталира и разглобяват. 【Inclusive】Продукт има 4 отвора за монтаж на винтове, което улеснява намирането на подходящи дупки за винтове.Различни дивани имат различни начини за монтаж с винтове.В опаковката няма винтове, моля, не возражайте преди покупка, благодаря. 【Размер】 Мебелен съединител се състои от две части.Подробни данни за размера можете да видите в описанието на фигурата. 【Здрав】 Заострени диагонал болтове не ще се разклаща или ослабляться след инсталацията, повечето от тях са невидими, а свързващите детайли като нови.Нека да ви е лесно да се превърне диван-мебели у дома си в това, което искате. 【Безплатен линк】 Съединител за дивана със заключване специално разработен за всички видове мебелен обков, с помощта на който може да се свърже и регулиране на мебели в различни позиции и под различен ъгъл. 【Лесна инсталация】 Е чудесен свързващ инструмент за мека мебел и мебели.Конектори за мека мебел основно се използват за свързване или модулни меки мебели с образуването на реда седалки или група седалки, така че те могат лесно да се инсталира и разглобяват. 【Inclusive】Продукт има 4 отвора за монтаж на винтове, което улеснява намирането на подходящи дупки за винтове.Различни дивани имат различни начини за монтаж с винтове.В опаковката няма винтове, моля, не возражайте преди покупка, благодаря. 【Размер】 Мебелен съединител се състои от две части.Подробни данни за размера можете да видите в описанието на фигурата. 【Здрав】 Заострени диагонал болтове не ще се разклаща или ослабляться след инсталацията, повечето от тях са невидими, а свързващите детайли като нови.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини