• New
гайка с Т-образно пазом NUZAMAS 180ps, задържане детайл от никелиран въглеродна стомана M3 M4 M5, гайки приплъзване на Т-образна шина, гайки приплъзване, канал за пресоване н?

гайка с Т-образно пазом NUZAMAS 180ps, задържане детайл от никелиран въглеродна стомана M3 M4 M5, гайки приплъзване на Т-образна

Оценка на продукта:
BGN 38.67

Сума
В магазина

- 184 брНабор от шлицевых гайки NUZAMAS Здрав и надежден, произведен от висококачествена въглеродна стомана с никелово покритие, устойчиви на ръжда или корозия, подходящ за вътрешна и външна употреба. - Всичко в 1 кашон с отлично качество, само 184 броя с размери M3, M4 и M5 и по 60 броя за всеки размер, дори и с 4 шестигранными инструменти.Отговарят на различни цели. - Идва с прозрачна пластмасова кутия за съхранение, това е по-твърда пластмаса, и Т-образна гайка правилно да класифицира и съхранява лесно. - Специална Т-образен дизайн, подходящ за шест двустранен винтового инструмент, на устройството, който е по-добре, отколкото други обикновени отвертки и гаечни ключове. - Широк спектър на приложение, може да се използва за масово производство на алуминиеви профили, 3 D-принтери, лазерни резаков, проекти на роботи и изграждане на промишлени алуминиева рамка проекти и т. Комплект шлицевых гайки NUZAMAS Здрав и надежден, произведен от висококачествена въглеродна стомана с никелово покритие, устойчиви на ръжда или корозия, подходящ за вътрешна и външна употреба. - Всичко в 1 кашон с отлично качество, само 184 броя с размери M3, M4 и M5 и по 60 броя за всеки размер, дори и с 4 шестигранными инструменти.Отговарят на различни цели. - Идва с прозрачна пластмасова кутия за съхранение, това е по-твърда пластмаса, и Т-образна гайка правилно да класифицира и съхранява лесно. - Специална Т-образен дизайн, подходящ за шест двустранен винтового инструмент, на устройството, който е по-добре, отколкото други обикновени отвертки и гаечни ключове. - Широк спектър на приложение, може да се използва за масово производство на алуминиеви профили, 3 D-принтери, лазерни резаков, проекти на роботи и изграждане на промишлени алуминиева рамка проекти и т. Описание : Този набор от 184 Т-образните гайки, произведени от висококачествена въглеродна стомана и никелирован, устойчиви на ржавлению или корозия, подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба, трайни и надеждни.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини