• New
Преносим мини-фен MORESEC 3 Степени с ночником, ротация на 360 °, зареждане чрез USB, Тих вентилатор - Малък и лек Персонален вентилатор, по-Тих настолен вентилатор за дома, ?

Преносим мини-фен MORESEC 3 Степени с ночником, ротация на 360 °, зареждане чрез USB, Тих вентилатор - Малък и лек Персонален

Оценка на продукта:
BGN 31.16

Сума
В магазина

【По-тих вентилатор】 : настолен вентилатор използва тиха конструкция, която е проектирана така, че да сверхшумной и осигури висок въздушен потокПо-добре следвайте вашата работа или сън, без да пречи на вас.дори и на висока скорост, нивото на шума е по-малко от 40 db. 【Изискан дизайн】 : Малък и лек персонален вентилатор осигурява циркулация на всички желаните посоки със завъртане на 360 градуса.Идеален за ползване у дома, в офиса, на работния плот, в колата, на къмпинг или пътуване. 【Трехскоростная регулиране на】 : в сравнение с версия На USB metal fan, този фен е на въздушния поток и охлажда вас по-бързо.предлага мощност за циркулация или за спестяване на енергия.3 на скоростта с бутон за управление, който е лесен за управление.Има ниско / средно / високо ниво на скорост. 【Захранва от USB】 : Този фен се захранва от USB и е съвместим с вашия КОМПЮТЪР / лаптоп, блок за захранване, ac адаптер, зарядно за кола устройство и т. Кабел за зареждане на същата, както и USB кабел за телефон с Android.Фен може да използва или зарежда с помощта на зарядно устройство за смартфони или да се свържете към USB-интерфейса на вашия компютър. 【 Лесна употреба】 Дизайн дантела удобна за носене на улицата, много подходящ за офиси, пикници на открито и т., Преносим мини-вентилатор с 3 скорости с нощно осветление на Въртене на 360 ° Зареждане чрез USB Тих вентилатор е Тих преносим настолен вентилатор за дома, спални Характеристики : 【По-тих вентилатор】 : настолен вентилатор използва тиха конструкция, която е проектирана така, че да сверхшумной, осигуряване на висок въздушен поток.По-добре следвайте вашата работа или сън, без да пречи на вас.дори и на висока скорост, шумът е по-малко от 40 db.【Изискан дизайн】 : Малък и лек персонален вентилатор осигурява циркулация на всички желаните посоки със завъртане на 360 градуса.Идеален за ползване у дома, в офиса, на работния плот, в колата, на къмпинг или пътуване.【Трехскоростная регулиране на 】 : в сравнение с версия На USB metal fan, този фен е на въздушния поток и охлажда вас по-бързо.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини