• New
450 БР Цветни кламери за хартия с Различни размери малки и големи (1,1 инча и 2 инча) Кламери, Трайни Големи кламери с антикоррозийным покритие за документи, идеални за ?

450 БР Цветни кламери за хартия с Различни размери малки и големи (1,1 инча и 2 инча) Кламери, Трайни Големи кламери с антикоррозийным

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

✔️【 Цветни кламери с различни размери】-В опаковка от 300 парчета кламери с диаметър 28 мм и 150 броя 50 mm кламери големи по размер са идеални за съхранение на по-голямо количество и по-дебела хартия.Тези кламери може да се използва за етикетиране на файлове в различни видове и размери. ✔️【Устойчиви на корозия и дълъг живот】 -Метални кламери за хартия-високо качество с цветен винил покритие за защита от корозия, скрепка с гладка повърхност може да попречи на заедание или изоставяне следи върху хартия. ✔️【Многофункционална】 кламер за хартия с покритие ще ви помогне да продължат обучението си и да работи подреден начин.Той е много подходящ за дома, училищно и офис употреба.Може да се използва не само за подвързване офис, училище и ежедневни документи, но също и като работи, маркиране, скоби за албума, визитниц и щипки за пликове. ✔️【Удобно съхранение】-Всички кламери с различни размери са в пластмасов контейнер с 6 отделни отделения, които осигуряват лесен достъп и безопасността на масата и чекмеджета в чистота. ✔️ 【Услуги по осигуряване на качеството】- Моля, правете покупки със сигурност за всички поръчки, за да може да се провери годността на нашата кламер за хартия с покритие.Ако имате някакви въпроси относно нашите скрепках, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви гарантираме задоволително решение!. ✔️【 Цветни кламери с различни размери】-В опаковка от 300 парчета кламери с диаметър 28 мм и 150 броя 50 mm. кламери големи по размер са идеални за съхранение на по-голямо количество и по-дебела хартия.Тези кламери може да се използва за етикетиране на файлове в различни видове и размери. ✔️【Устойчиви на корозия и дълъг живот】 -Метални кламери за хартия-високо качество с цветен винил покритие за защита от корозия, скрепка с гладка повърхност може да попречи на заедание или изоставяне следи върху хартия. ✔️【Многофункционална】 кламер за хартия с покритие ще ви помогне да продължат обучението си и да работи подреден начин.Той е много подходящ за дома, училищно и офис употреба.Може да се използва не само за подвързване офис, училище и ежедневни документи, но също и като работи, маркиране, скоби за албума, визитниц и щипки за пликове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини