• New
[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за търтеите FEICHAO с 3D-принтом, детайли от TPU, Тел двигателя, Фиксирана Защитна рамка за 16 мм двигатели за радиоуправляемого състезат?

[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за търтеите FEICHAO с 3D-принтом, детайли от TPU, Тел двигателя, Фиксирана Защитна рамка

Оценка на продукта:
BGN 9.97

Сума
В магазина

Лек и лесен за инсталиранеТежкотоварни дизайн осигурява лекота и твърдост.Висока издръжливост и гъвкавост за силно въздействие. Ремонтни части, използвани за подмяна на случайни щети, че прави ремонт на по-безпроблемно.Ниско тегло и издръжливост, лесно е деформиран, не е допълнително натоварване при полет.Лек и лесен за инсталиране.Тежкотоварни дизайн осигурява лекота и твърдост.Висока издръжливост и гъвкавост за силно въздействие. Ремонтни части, използвани за подмяна на случайни щети, че прави ремонт на по-безпроблемно.Ниско тегло и издръжливост, лесно е деформиран, не е допълнително натоварване при полет. За подробности FEICHAO с 3 D-принтом, TPU моторна метална, фиксирана защитна рамка за двигатели с 16 мм за радиоуправляемого състезателен дрона-квадрокоптера, аксесоари размери на продукта : около L83 W20 H5 мм Материал : TPUNet Тегло : 2 грама тегло на напречното сечение : 5 g, цвят : червено / черно Приложение : за двигатели с установочным с размер 16 мм.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини