• New
Тренировки Диамантени Тренировка Околовръстен Трион за Пробиване на Стъкло, Гранит, гранитогрес, Керамични Мрамор, Камък (8 мм)

Тренировки Диамантени Тренировка Околовръстен Трион за Пробиване на Стъкло, Гранит, гранитогрес, Керамични Мрамор,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Дупка чисти и спретнати : гладко, без да се повреди, стабилно, му е трудно да се разклаща, чакъла и стабилна тренировкаШирок спектър на приложение : многофункционален пробиване на гранит, мрамор, каменна зидария, бетон, керамични плочки /керамика и камък.Охлаждане и отвеждане на топлината от : вътре е восък, за да се охлади.Нашето учение е вграден восъчни жило, който може автоматично да абсорбира и разсейване на топлина при движение.Ефективно рязане : Паяное diamond длето се отличава с висока ефективност, по-висока скорост на рязане и по-дълъг живот.Избраните материали : Тя е изработена от висококачествени метални материали, които удължават живота на инструмента и не са податливи на корозия.Параметри : Тип на продукта : Diamond тренировка Материал : метал Цвят : както е показано на снимката Дължина изделия : прибл.6 инча Тегло : прибл.20 г ~ 26 г /0,7 грама ~ 0,9 грама на Приложение : пробиване на плочки, стени и т., са Предпоставка Списък : 1 х diamond тренировка Забележка : 1. Моля, нека грешка 12 инча от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Item Type:
Diamond Drill Bit
Material:
Metal
Color:
As shown in the picture
Product Length:
Approx.6.5cm / 2.6in
Weight:
Approx.20g~26g/0.7oz~0.9oz
Application:
Drilling of tile, wall, etc
Package List:
1 x Diamond Drill Bit :
Note:
1. Please allow 12in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на купувачи

Новини