• New
Высевающая Машина факс разпространение Машина Сеялка За Разсад Зеленчуци на Младите Растения, Ръчни инструменти За Трансплантация (С една дръжка) Домашно градина?

Высевающая Машина факс разпространение Машина Сеялка За Разсад Зеленчуци на Младите Растения, Ръчни инструменти

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Тази сеялка за разсад зеленчуци ще ви помогне да се засадят лалета, домати, картофи, разсад за билки и зеленчукови растения, не наведен над този на продукта, което е градина инструмент за посрещане на ежедневните нуждиКопаем дупка, запълване на ямата, махнете мульчирующую филм, едновременно засажда разсад Устройство за трансплантация на разсад Устройство за трансплантация на зеленчуци Ръчно устройство за трансплантация на Инструмент за трансплантация на Градински инструменти.Planter broadcasting machine Може да реши проблема с градинарство, с които сте се натъкнали в дома си, този инструмент ви дава най-доброто решение.Изработени от висококачествена неръждаема стомана, сеялка е здрав и устойчив на ръжда.С помощта на този удобен инструмент за пресаждане на растенията можете да спестите гърба си и много време, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Много ви благодаря за разбирането.Лесен за използване, просто натиснете, за да сжимайте и дърпайте, можете да завършите всички процедури, без навеждане. Тази сеялка за разсад зеленчуци ще ви помогне да се засадят лалета, домати, картофи, билки и зеленчуци, разсад, без навеждане над2. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, сеялка е здрав и устойчив на ржавчине3. Копаем дупка, изсипете я, махнете мульчирующую филм, едновременно засажда разсад 4. Лесен за използване, просто натиснете, за да сжимайте и дърпайте, можете да завършите всички процедури, без навеждане сверх5. С помощта на този удобен инструмент за трансплантация можете да спестите гърба си и много време Характеристики : Функции : Тази сеялка за разсад зеленчуци ще ви помогне да се засадят лалета, домати, картофи, разсад за билки и зеленчукови растения, без навеждане.Изработени от висококачествена неръждаема стомана, сеялка е здрав и устойчив на ръжда.Копаем дупка, изсипете я, махнете мульчирующую филм, едновременно засажда разсад.Лесен за използване, просто натиснете, за да сжимайте и дърпайте, можете да завършите всички процедури, без навеждане.

Основни свойства

Features:
This vegetable seedling planter can help you plant your tulips, tomato, potato, herb plant and vegetable seedlings without bending over. :
Made of high quality stainless steel, the planter is durable and rust-resistant. :
Dig Hole, fill up the hole, break the mulching film, plant the seedling at same time. :
Simple to use, just poke, squeeze and pull, you can finish the whole procedures without bending over. :
With this convenient transplanting tool, you can save your back and much time.:
Specifications:
Type:
Single-handle, Double-handle (Optional)
Material:
Stainless steel
Length:
92cm/36.2in
Diameter:
7.6cm/3in
Suitable Seedling:
Diameter less than 7.5cm (with or without soil)
Suitable Ground:
Soft, ploughed ground (not for hard or wet ground)
Quantity:
1pc
Weight:
2.3kg~2.8kg(approx.)
Instruction:
1, Poke planter into soft and ploughed ground. :
2, Put seedling into the planter. :
3, Squeeze the handle, left seeding in the hole. :
4, Pull up planter while still squeezing the handle, then soil will cover seeding root.:
Package Includes:
1 x Manual Planter:
Note:
1, The single-handle planter is NOT designed with foot pedal.:
2, Please allow small size error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3, Please note that the color of handle will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Избор на купувачи

Новини