• New
Поставка за Кексчета 1 комплект, Капак за Торта, Стъклен Капак, за да се Десертно Клоше, Капачка За Десерт Торта, Дисплейная Чиния, Сервировочное Ястие, Купа За Удар, ?

Поставка за Кексчета 1 комплект, Капак за Торта, Стъклен Капак, за да се Десертно Клоше, Капачка За Десерт Торта, Дисплейная

Оценка на продукта:
BGN 5.24

Сума
В магазина

Със стъклен капак добре направени, за да пазят от мухи, далеч от хранатаФорма за торта със Стъклен капак.Този керамичен поднос може да се използва за настаняване на много продукти, като бургери, десерти, сладкиши и т. в Чиния за торта.Подходящ за рождени дни, партита на басейна, семейни събирания и др купол за демонстрация на десерти.Този поднос за хранене, изработен от висококачествен оловен стъкло, която е различна здравина и практичност. стъклена сирене купол.Стилен външен вид, което прави тази форма за торта, украса за вашата кухня и партита. форма за масло купол на тавата.Описание Използвайте го като форма за торта, сервировочного чинии, купи за удар, чинии за чипс и салса, салата и подложки за печене.Просто обърнете купол или чиния, за да се готви на всяко сервировочное ястие.Характеристики Цвят : прозрачен Материал : стъкло Размер : 15,00 X8,00 X8,00 см Предпоставка включва 1 бр. х със стъклен капак.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини