• New
VeGuude Боята по Номера за Начинаещи за деца и възрастни, 4 опаковки, Комплекти за рисуване Ван Гог Звездна нощ по Номера На Платно, Без рамка, Картина с маслени бои Напр?

VeGuude Боята по Номера за Начинаещи за деца и възрастни, 4 опаковки, Комплекти за рисуване Ван Гог Звездна нощ по Номера

Оценка на продукта:
BGN 9.99

Сума
В магазина

Да създадете свои собствени рисунки - това е радост и забавление, рисуване по номера забавно и лесноНаправете своето любимо хоби, дайте воля на своите мисли и опит, като стрес просто се стопява, когато се прави с помощта на paint by numbers. насладете се на чувството за изпълнение, подсилва увереността в себе си и най-важното, насладете се на свободното си време. 【Че ще ПОЛУЧИТЕ】4 предварително отпечатани на платно (без рамка), 4 групи акрилни бои, 12 висококачествени четки, 4 цветни ръководства за открыткам, 4 хартиени копия, номерирани холстов за справка, 8 метални закачалки. 【ЛЕСНО да РИСУВА】 Paint by numbers е много лесно да зацапвам, просто следвайте инструкциите, за да създадете невероятно произведение на изкуството, благодарение на които вие да се почувствате като художник.Можете да изберете хода на топчето в съответствие с вашите лични предпочитания или алтернативно выпадающими числа.Начертайте не е в неговия стил. 【Спокойно И РАДОСТНО】Рисуване с помощта на мастило на набор от City River Paint By Numbers kit може да бъде много забавен и весел.Удоволствието от създаването на най-страхотните произведения на изкуството не се поддава на описание.Това ще ви помогне да се отпуснете и да намалите стреса в свободното си време. 【ПОДОБРЯВАНЕ на ОТНОШЕНИЯТА】 Рисуване по номера за възрастни могат да помогнат на хората за подобряване на отношенията между родители и деца, приятели и приятельницами, съпруг и съпруга, ако ще да нарисува картина заедно с тях, така ще бъде по-забавно заедно. 【ОТЛИЧНО сервизно обслужване】 След получаване на стоката, ако имате някакви въпроси относно Paint by Numbers, моля, свържете се с нас и ни изпратете електронно писмо на адрес.Ние ще отговорим на вашето съобщение и ще решим проблема в рамките на 24 часа.Не се притеснявайте, моля, бъдете сигурни за закупуване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини