• New
Сверхпрочный калъф за Galaxy Z Flip 3 5G, Samsung Z Flip 3 Калъф със стойка Броня със Защитен пръстен на камерата, Поставка за притежателя, Здрав устойчив на удари бронята, гумен к?

Сверхпрочный калъф за Galaxy Z Flip 3 5G, Samsung Z Flip 3 Калъф със стойка Броня със Защитен пръстен на камерата, Поставка

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Е съвместим с】 е разработен Специално за Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G(Моля, обърнете внимание, че безжично зареждане не се поддържа). 【Мултифункционална поставка за краката 】 Метална поставка за крака може да се върти на 360 °, лесно се завърта и трайно се задържа върху корпуса.Вграден регулируем на 360 градуса притежателя на пръстена удобно се побира в пръста, което позволява гледане на видео и филми без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност. 【Допълнителна защита и дълготрайност】Четирите ъгъла са укрепени, че може ефективно да намали силата на сблъсъка при падането на мобилния телефон.Корпуса на мобилен телефон на два милиметра по-горе на екрана и камера, което позволява защита на екрана и фотоапарата. 【Тежкотоварни военен устойчив на удари брониран калъф】 не метален корпус. тестван на спад във военния класната стая.Двоен слой осигурява надеждна защита на цялото тяло.Нескользящий дизайн, благодарение на което вашият нов телефон, винаги ще се чувстват в безопасност в джоба. 【Поддръжка на магнитното закрепване на автомобилния】 Вградена метална тампон може лесно поглъщат директно на мобилния си телефон в магнитното автомобилния держателе (в комплекта не е включена магнитен кола).Изработен от висококачествени материали, релеф на камерата и на предните краищата осигурява цялостна защита.ДВОЙНА ЗАЩИТА - висок клас поликарбонатный материал осигурява надеждна защита от силните на падане и удар.Само за Galaxy Z FLIP 3 5 G (2021)/(SM-7110).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини