• New
Форма за торта Cabilock с Капак, Плодова торта, Тава за бисквитки, Керамична Поставка за торта, Поставка за Десерт, Чинии за показване на Десерти, Куполообразная Чиния з?

Форма за торта Cabilock с Капак, Плодова торта, Тава за бисквитки, Керамична Поставка за торта, Поставка за Десерт, Чинии

Оценка на продукта:
BGN 10.05

Сума
В магазина

КЕРАМИЧНИ СЪДОВЕ - лесен, красив и практичен дизайн, удобна и универсална кухненска посуда, която може добре да ви служиСъд ЗА БИСКВИТИ - ПОСТАВКА ЗА ТОРТА С КАПАК Повече от обикновена поставка за торта с капак чиния с капак може да се използва като сирене табла, табла за подаване на закуски, декоративна поставка за закуски, дъска за табла и много други.Сервировочная чиния за торта е много лесна и изискан десерт плоча, която може да бъде на вашата сватба или други тематични партита.Поставка за сватбената торта - Изработени от висококачествена керамика и стъкло със система за качество на производство, е безопасен за употреба.Поставка за кифли-Тази чиния за торта с капак, Подходящ за излети на открито, партита, кухни, ресторанти, банкети, партита. Осъществяване на списък 1 х чиния 1 x капак Характеристики -Цвят : бяла чиния за хранене с купол -Материал : керамика и стъкло поставка за предвкушения на тортата-Размер : 25,00 X25,00 X16,00 см. / 9,82 X9,82 X6 поставка за десерт. -Тази чиния с купол за еднократна употреба, и ви е достатъчно, избършете я с влажна кърпа, и поставка за торта отново ще бъде чиста. -Изработена от висококачествена керамика и стъкло с тънка изработка, безопасна за използване чиния за торта. -Стилен дизайн, нека тази проста и изискана чиния за хранене и делото ще украсят вашата кухня и празнична чиния за кексчета. -Благодарение на стъклен капак на тази плоча може да поставите вашия изискана торта, както и да го предпази от попадане на замърсени предмети macaron dome cover. -Плодови чиния след употреба подходящ за многократна употреба.Подходящ за дома, офиса и ресторанта, а също и за други сервировочных чинии за торти.Описание на продукта Сервировочное чиния за торти Търсите за декоративен поднос за десерт, който можете да използвате на партито по случай рождения ден или за специални поводи?Тази чиния за торта с голям стъклен купол, лесно разкрасяване на вашата страна и да се направи на семейството си дълбоко впечатление сърдечен прием.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини