• New
PZRT 4 бр. Пластмасов Скрап Гребло За Спуджера, Рычажные Инструменти, Откриване на Средства за Ремонт на екрана на iPhone, Комплект За Ремонт на Електронни Компоненти, Зе?

PZRT 4 бр. Пластмасов Скрап Гребло За Спуджера, Рычажные Инструменти, Откриване на Средства за Ремонт на екрана на iPhone, Комплект

Оценка на продукта:
BGN 3.08

Сума
В магазина

Висококачествен материал : пластмаса за многократна употребаИнструмент за надзъртане за телефон, размер : дължина надзъртане 11 мм / 0,43 инча, 116 mm x 14 mm / 4,57 инча x 0,55 инча (Д * Ш).Лесен за носене : лесно поставяне, ниско тегло, компактен дизайн, подходящ за вашия джоб.Широко се използва : монтаж на електронни компоненти, красотата на мобилен телефон, красотата на лаптоп, огледало, козметична кутия, декорация на дома и т. Пакетът включва : 4 x окучивателей.Спецификация : Продукт : Spudger Размери : 11 mm/0,43 инча Дължина полоза : 116 mm x 14 mm/ 4,57 инча x 0,55 инча (Д x Ш) Инструмент за отваряне на ломика за мобилен телефон с Малък размер, лек, удобен за носене; Лесен за употреба и практичен; Добра твърдост; за многократна употреба; Моля, обърнете внимание на избора на инструмент за отваряне на телефон, с подходящ размер, особено дебелина инструмент за отваряне на телефон.

Основни свойства

Product:
Spudger
Dimensions:
11mm/0.43-inch
Skid length:
116mm x 14mm/4.57 inch x 0.55 inch (L x W)
Mobile phone crowbar opening tool:
Small size, light weight, easy to carry;:
Easy to use and practical;:
Good hardness;:
Reusable;:
Please pay attention to selecting the phone prying tool with the proper size, especially the thickness of the phone prying tool. :

Избор на купувачи

Новини