• New
Комплект чаени чаши с тавата, кутия, перла чаен комплект, керамична чаша, чай, чаша за чай бенджаронг, определени чаени чаши, подаръчен комплект, предлагането на мон?

Комплект чаени чаши с тавата, кутия, перла чаен комплект, керамична чаша, чай, чаша за чай бенджаронг, определени чаени чаши,

Оценка на продукта:
BGN 20.80

Сума
В магазина

-Сертифицирани Тайландски институт по индустриални стандарти -Сертифицирани по стандартите на OTOP на продукти, един субрегион, един продукт (OTOP). -Използвайте златна вода с добро качество, не шелушащуюся, не чернеющую в продължение на целия срок на служба. съдържание на злато до 12%. -Материалът е направен от добре остъклени керамика, плътна текстура, издръжлив. -Произведени директно от фабриката, гаранция за качество -Може да бъде подарено като подарък, сувенир за всеки празник. -Всеки продукт боядисани ръчно, нежно и красиво. -добре опаковани в противоударную опаковка, с гарантирано увреждане. -Качествена работа с качествени материали Дълъг живот, цветът не е беля и да не накърняват или. -Подходящ за презентация като благоприятни подаръци или важни хора по различни поводи. -Ние приемаме продукти, добавете текст и лого, ако се интересувате, свържете се с магазин. - Златна вода, използвани за писане, е истинско злато, получени в процеса на печене при температура от 800 градуса. -Сертифицирани Тайландски институт по индустриални стандарти. -Сертифицирани по стандартите на OTOP на продукти, един субрегион, един продукт (OTOP). -Използвайте златна вода с добро качество, не шелушащуюся, не чернеющую в продължение на целия срок на служба. съдържание на злато до 12%. -Материалът е направен от добре остъклени керамика, плътна текстура, издръжлив. -Произведени директно от фабриката, гаранция за качество -Може да бъде подарено като подарък, сувенир за всеки празник. -Всеки продукт боядисани ръчно, нежно и красиво. -добре опаковани в противоударную опаковка, с гарантирано увреждане. -Качествена работа с качествени материали Дълъг живот, цветът не е беля и да не накърняват или. -Подходящ за презентация като благоприятни подаръци или важни хора по различни поводи. -Ние приемаме продукти, добавете текст и лого, ако се интересувате, свържете се с магазин. - Златна вода, използвани за писане, е истинско злато, получени в процеса на печене при температура от 800 градуса.ширина на тавата : 13,5 виж Дължина : 22,5 виж Размера на чаши за една чаена чаша : ширина на вратата 8, височина-9,5 виж Размерът на покрива : ширина 9, височина 5 см.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини