• New
16 Парчета Зелени Черни Латексови Декоративни топки с Конфети, 12 Инча Зелени Бели Черни Балони честит Рожден Ден, за парти в чест на рождения Ден на Сафари в Зелени Ч?

16 Парчета Зелени Черни Латексови Декоративни топки с Конфети, 12 Инча Зелени Бели Черни Балони честит Рожден Ден, за парти

Оценка на продукта:
BGN 2.80

Сума
В магазина

?【Че ще получите】 : Вие ще получите 16 бр зелени бяло-черни латексови декоративни топки с конфети, в това число 4 бр. черни топки, 4 бр. бели топки, 4 бр. зелени топки и 4 бр. ?【Дизайн 4 цвята】 : латекс балони в стила на рожден ден в зелено-бяла и черна теми се предлагат в 4 цвята : черни, бели, зелени топки, зелени и черни топки с конфети, напълно подходящи за парти в чест на рождения ден на сафари през джунглата в зелено-черна, свързани с темата. ?【Лесна употреба】 : Тези зелени бели и черни балони поддържат въздух или с хелий.Не надувайте балони твърде силно, за да те не избухна.Можете да се свързват тези балони с бюра и стульям, ги обесим на тавани, стени, градини, маси, клони или да ги използвате за украса на маси с празнични торти и камини. ?【Широко приложение】 : Зелени и черни топки с конфети ще стане чудесна декорация за рожден ден в зелено-черна теми, рожден ден в стил сафари в джунглата, футболен бала и т., Зелен и черен цвят, ще даде парти впечатляващ колорит и атмосфера.В допълнение към декорация вътре в помещението, те също така могат да де отвън, например, тревата, коридори и градина. ?【Как да направите ТОПКИ ОТ конфети】 : за Да направите красив балон с конфети от зелено и черно, ще трябва внимателно да се втрива топка коса, суха кърпа, вълнена одеало, коприна, за да генерира статичното електричество, което ще направи топка статичен и конфети може лесно да се придържаме към вътрешната повърхност на топката.Параметри Материал : латекс Размер латексного кълбо : 12 см В комплекта са включени : 16x12 "латексови балони моля, Обърнете внимание : 1. Тъй като изисква ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см, благодаря ви за вашето разбиране! 2. Поради разликата на различните монитори, моля, обърнете внимание, че изображението може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини