• New
FAVOMOTO 26 Бр. Четка за Волчьей Вълна, Комплект Акварельных Четки, Детски Костюми, Комплект Четки За Грим, Професионална Акрилна Четка За Рисуване, Четка за Живопис с Ма?

FAVOMOTO 26 Бр. Четка за Волчьей Вълна, Комплект Акварельных Четки, Детски Костюми, Комплект Четки За Грим, Професионална

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

ЧЕТКА ЗА РИСУВАНЕ на ХУДОЖНИКА - изработени от висококачествени материали, той е удобен за хващане и лесен за управлениеАКРИЛНИ ЧЕТКА ЗА РИСУВАНЕ - тези четки са подходящи за всички видове бои, като акрил, акварел, туш и масло.Комплект четки за рисуване -четки за малки части, маслена, акварельной, акрилни бои, гваш и други художествени занаяти. ЧЕТКА с кръгла фитил-маслени бои четки, многофункционална четка ви позволяват да изпълняват разнообразни работа.ЧЕТКА ЗА РИСУВАНЕ на ДЕТАЙЛИ - лека и преносима, удобна за пътуване и за рисуване на открито.Чудесен подарък за художници.Осъществяване Списък на 26 x четка за рисуване Характеристики -Размер : 28,00 X1,00 X1,00 см / 11,00 X0,39 X0 Четка за рисуване на детайли. -Цвят : Жълт, акварел на четката -Материал : Дърво, подходящ за деца - Има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на акварельной четка за рисуване. - Лек и преносим, удобен за пътуване и на плътност на открито.Чудесен подарък за художници, Трайни четки. - Компактен размер и ниско тегло, лекота на работа и използването на четка. - Благодарение на елегантния дизайн на дръжката за рисуване четки лесно да се управлява в продължение на часове да рисува акварельной четка. - Може да бъде под формата на четки за рисуване гуашью, четки за акварельной живопис, пропиленовых четки за рисуване и т. Комплект дървени четки за рисуване.Комплект четки за информация за стоки Има обикновен външен вид.Четка за рисуване на художника Четка за рисуване изработени от висококачествени материали, устойчиви за използване. акрилни четка за рисуване Са идеални за рисуване с маслени бои или акварел. козметична четка за грим Можете да изберете този, който ви подхожда и която удобен за хващане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини