• New
Пречистване на въздуха, Истински HEPA-за пречистване на въздух, CADR 500 м3/ч, ФПЧ2.5, Сензорно управление, Таймер, Заключване за деца, Отстранява 99,97% от прах, пърхот от дома?

Пречистване на въздуха, Истински HEPA-за пречистване на въздух, CADR 500 м3/ч, ФПЧ2.5, Сензорно управление, Таймер, Заключване

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

?【За пречистване на въздуха на 360 °】 Мощна технология осигурява подаването на въздух с наклон под ъгъл от 360 градуса, така че тя може да почистите вашето помещение с площ от 650 кв метра за 30 минути - 1 час за пречистване на въздуха в помещението е с площ 1300 кв. ?【3-слойная конструкция на филтъра】 Нашия филтърен екран използва първичен филтърен екран + HEPA + филтър със студена катализатор, който може ефективно поглъщат ФПЧ2,5 във въздуха.Твърди частици и плаващ домашни любимци за отстраняване на специфичен мирис. 【Чувствителен автоматичен режим】 Интелигентни сензори частици могат да контролират качеството на вашия въздух и да ви дава точни измервания в реално време и обратна връзка.На панела на дисплея на предната част на машината, може да се покаже индекс на качеството на въздуха.Цветен дисплей в зависимост от качеството на въздуха означава зелено за добро, син на общите червен за силно замърсяване. ?【Регулиране на скоростта на вятъра на четири предавки】 Висока, ниска, режим на готовност и автоматично регулиране на скоростта на вятъра на четири предавки, която може свободно да се регулира в зависимост от вашите различни нужди при почистването.Работа на бас в sleep режим ви осигурява спокоен сън през нощта. ?【Настройка на таймер】 0-12 часа интелигентна настройка на времето за включване и изключване на машини, икономия на енергия. ?【100% Гаранция за】 Нашата цел бе да се създаде за пречистване на въздуха с красив дизайн, лесен за използване и полезен за вашето жизнено пространство.Ние предлагаме гаранция 1 година, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини