• New
N/A Двупластова Плодови Чиния, Поставка За Торта, Рафтове за Съхранение на Десерти и Зеленчуци, Поставка за Сватбени Партита, Рожден Ден, Плодови Чиния за Кифли, Пост?

N/A Двупластова Плодови Чиния, Поставка За Торта, Рафтове за Съхранение на Десерти и Зеленчуци, Поставка за Сватбени Партита,

Оценка на продукта:
BGN 342.96

Сума
В магазина

-Обикновен външен вид, като поставите всичко красиво -Елегантен край, без грубост, без вреда за ръце, което спестява време и разходи за труд;. - Подходящ за излети на открито, кухни, ресторанти и празнични вечери. - Отлично решение за съхранение или демонстрация на закуски, плодове и сладкиши. - Прост дизайн придава на вашия дом естествена атмосфера.Описание : -Обикновен външен вид, както добре всички да сложиш-Гладки ръбове, без грубост, не травмируют ръце, което спестява време и разходи за труд;- Подходящ за излети на открито, кухни, ресторанти и празнични вечери.- Перфектното решение за съхранение и демонстрация на закуски, плодове и сладкиши.- Прост дизайн придава на вашия дом естествена атмосфера.Параметри : Материал : керамика Фигура : цветна Форма : кръгла, Помещение включва : 1 * чиния за плодове Ръчни измервания неизбежно ще има някои грешки.Моля, обърнете се към самия продукт.Независимо от това, под какъв ъгъл да стреля, по смисъла на дизайна не е от значение.

Основни свойства

Material:
Ceramic
Pattern:
Floral
Shape:
Round
The package includes:
1*fruit dish:
Manual measurement will inevitably have certain errors. Please refer to the actual product.:
No matter which angle to shoot from, the design sense :

Избор на купувачи

Новини