• New
Вода от Чешмата, Черни Стенни Кранове от Неръждаема Стомана, Бвп Кран за Студена Вода за Градински Пералня, Баня, на Кухненски Мивки, Перални Машини (Смесител за бас?

Вода от Чешмата, Черни Стенни Кранове от Неръждаема Стомана, Бвп Кран за Студена Вода за Градински Пералня, Баня,

Оценка на продукта:
BGN 6.00

Сума
В магазина

[Съвместимост] : Смесител за вграждане-пералня машина, може да се комбинира с повечето маркучи не трябва да се тревожи за проблема, скачване, подходящи за повечето интерфейси за всмукателните тръби [Материал на премиум] : Смесител за вграждане-пералня машина е изработена от неръждаема стомана с отлична полиране, стабилен и издръжлив, не експлозивни, не замораживающий и не растрескивающийся. [Лесна инсталация] : Този кран е лесен за инсталиране и отстраняване, лесен за употреба; Може да се използва за перална машина, кухня и градина, водата скоро ще изтече. [Елегантен стил] : Матово черен цвят, изящна изработка и обикновен външен вид, този кран е подходящ за всяко място в стила на дизайн. [Комплексно използване] : Този стенен кран има много функции : този кран може да се използва в банята, пералня, басейн с въже, във вътрешен двор, кухня и градина.Характеристики : - Този миксер за измиване на машината е изработен от материал от неръждаема стомана с отлична полиране, устойчиви на корозия, стабилен и е трайна, не се взривява, не е замразен и не се напуква. - Оборудван с керамични дискови отпред на автомобила без капки, които осигуряват по-дълъг живот и мекота на допир. - Изящна изработка и модерен външен вид. - Лесен за инсталиране и премахване, удобство при употреба. - Може да се използва за перална машина, кухня и градина, водата скоро ще изтече.Спецификация : Материал : неръждаема стомана 304 + керамика (жило клапан) Цвят : както е показано на снимките Тип : Пералня, басейн с въже (по избор) Тегло : Около 178 грама ~ 180 г/ 6,3 грама ~ 6,3 грама Осъществяване списък : 1 х кран от неръждаема стомана Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Основни свойства

Material:
304 stainless steel+Ceramic (Valve Core)
Color:
As Pictures Shown
Type:
Washing Machine, Mop Pool(optional)
Weight:
Approx.178g~180g/6.3oz~6.3oz
Package list:
 
1 x Stainless Steel Faucet:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Избор на купувачи

Новини