• New
BESPORTBLE 4 бр. подходящ за Оформяне от силен водач Гъвкав за Източване на филтър Сгъваеми Фуния Зелен Професионален Инструмент за Многократно използване на Автомобил?

BESPORTBLE 4 бр. подходящ за Оформяне от силен водач Гъвкав за Източване на филтър Сгъваеми Фуния Зелен Професионален

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Еластична гумаФуния на автомобилния радиатор : може да се използва широко за повечето мотоциклети и автомобили, така че можете да го използвате със спокойна душа.Автомобилни фуния : Автомобилни фуния, лесна и удобна резервоарът фуния, може да ви осигури по-лесен и удобен начин за пълнене.Фуния за използване в автомобили : Удебелена конструкция с невероятна качество на изработката, по-здрава и лесна за производство, осигурява удобство в работата си.Фуния за източване на маслото : - тя може широко да се прилага за повечето мотоциклети и автомобили, така че можете да го използвате със спокойна душа.Предлагаме ви по-лесен начин за зареждане с гориво.Фуния за източване на масло : Автомобилни фуния, направени от добър материал, тази фуния има добра здравина и може да ви служи дълго време.Списък на опаковки 2 x източване на фуния Функции - Може да бъде използвана хиляди пъти, може да работи при температури от-30 ° F до 425 ° F. - Благодарение на тънък и отличното качество на производство, той може да се гарантира неговата издръжливост и практичност. - Материал : Еластична гума - Цвят : зелен - Произведен от висококачествен и траен материал, който може да се използва в продължение на дълго време. - Благодарение на компактния си размер и гъвкавост на дизайна му е лесно да се заеме със себе си и да се съхраняват. - Размер : 37,00 X17,00 X1,50 см. / 14,54 X6,68 X0,59 инча - Просто направете фуния и насочете я под всякакъв ъгъл, който искате, е много практично и удобно.Информация за стоки, Автомобилни фуния Просто образуват фуния и насочват си под каквото и да е за добре ъгъл, което е много практично и удобно. сливная фуния за масло Е изключително практични и преносима автомобили сливная фуния, изработени от висококачествен материал. фуния за автомобилния радиатор може да се използва и хиляди пъти, то може да работи при температури от-30 ° F до 425 ° F. фуния за тоалетна кабина за масла Е много лесно и практично резервоарът фуния за ваше удобство.

Основни свойства

Избор на купувачи

Американското Знаме с Орел Двукрилен Органайзер За Инструменти Притежателя Многофункционален Джобен Текстилен Сгъваем Портативен

BGN 2.67

Материал от полиестер Цип около второто дизайн, преносима, здрава, трайна.Малък и портативен, с брелоком

Новини