• New
GENIGW Стъклен буркан за съхранение с капак на дървена, Кухненски Херметически затворени Буркани за зърно/Кафе на зърна/Чай, Домакински Контейнер за съхранение (Цвят:

GENIGW Стъклен буркан за съхранение с капак на дървена, Кухненски Херметически затворени Буркани за зърно/Кафе на зърна/Чай,

Оценка на продукта:
BGN 231.04

Сума
В магазина

Това е идеалната кутия за съхранение на всички или смлени на кафе на зърна, чай, захар и т Характеристики : здрав, лесен за почистване.Това изглежда стилно и ще се превърне в чудесна украса за вашия кухненския плот.Може също да се използва за подправки, захар, чай, кафе на зърна и т. в консервната, в бара, на парти, в семейството, в трапезарията, в кухнята, в хотели, в кафене Essential Choice.Корпус банки прозрачен, съдържанието се вижда от пръв поглед, съдържанието е добре видими, а съдържанието е лесно да се заеме със себе си.Това е идеалната кутия за съхранение на всички или смлени на кафе на зърна, чай, захар и т. Характеристики : издръжлив, лесен за почистване.Това изглежда стилно и отлично украсата на кухненската маса.Може също да се използва за подправки, захар, чай, кафе на зърна и т. в консервната, в бара, на парти, в семейството, в трапезарията, в кухнята, в хотели, в кафене Essential Choice.Прозрачен корпус банки, съдържанието е ясно от пръв поглед, съдържанието се вижда ясно, а предмети лесно да се вземе.Материал : стъкло, Списък продукти : 1 бр. * Херметически контейнер за хранителни продукти В комплекта са включени само бутилка, в комплекта не са включени декоративни изображения, като подправка към кофейным зернам. Поради разлика между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта. Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение от около 1 см от ръчно измерване.Това изглежда стилно и ще се превърне в чудесна украса за вашия кухненския плот.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини