• New
MEIKIUP Подарък Аптека техника, Косметичка Фармацевт, Хапчета за Хранене, Подарък за Бала в Аптечната училище, Медицинска чанта (Аптека Техническа чанта)

MEIKIUP Подарък Аптека техника, Косметичка Фармацевт, Хапчета за Хранене, Подарък за Бала в Аптечната училище, Медицинска

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Универсално използване】 - Тази на мини-чантата може да се използва за съхранение на козметика, самобръсначки, офис консумативи, мобилни телефони, очила, монети, ключове, кредитни карти или други малки неща; Добър избор за шопинг, бизнес пътуване, къмпинг, парк за забавления, разходки и други видове активен отдих 【Перфектен размер】 - Тя е с размери 23,5 х 17,0 см (9,2 × 6,7 инча), по-прост, но с голям капацитет.Преносим и компактен за пренасяне. идеален за съхранение в чантата, подходяща за съхранение на дневна козметика. 【Материал】 - Произведен от висококачествен холщового материал с мрамор принтом, идва с елегантен метален цип за съхранение на вашите козметични средства на място. 【Характеристики на дизайна】 - Водоустойчив плат защитава вашата козметика и други продукти от намокания и щети.Мек на допир и лесен за тегло, практичен и преносим. 【Идеален подарък】 -Пакет с надпис "Фармацевтичен техник, защото Стръмен Чудотворец не е официална длъжност".Тази косметичка е подходящ не само за вашата собствена употреба, но и за подарък. подходящ за различни сцени или фестивали, за вашето семейство, приятели, колеги и т. Благодарим ви, че посетихте магазина MEIKIUP.Ние сме специализирани в изработката на фини предмети от първа необходимост.Ако ви хареса този продукт, ние ви предлагаме да го добавите в своя списък с желания още сега, за да можем незабавно да съобщават ви, като само този продукт ще се появи отстъпка.Освен това, можете да натиснете MEIKIUP в горната част на заглавната лента; можете да намерите и други подаръци с високо качество на разумна цена.Ако срещнете някакви проблеми или съвет, моля свържете се с нас свободно по всяко време.Пожелавам ви приятно пазаруване!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини