• New
Украса за Парти в чест на рождения Ден на Две Рексов За Момичета, Аксесоари За парти В чест на рождения Ден на 2-ри Динозавър, Аксесоари За Парти В чест на рождения Де?

Украса за Парти в чест на рождения Ден на Две Рексов За Момичета, Аксесоари За парти В чест на рождения Ден на 2-ри Динозавър,

Оценка на продукта:
BGN 24.66

Сума
В магазина

Вие получавате : 1 бр банер за рожден ден, 1 бр. банер с рев, 1 бр. фон за рожден ден, 1 бр. 32-инчов розово номер 2, 30 бр. 12-инчови латекс балони, 20 бр. 9-инчови плочи, 20 броя 7-инчови плочи, 16-цолови розови балони с буквите TWOREX, 1 бр. банер на стульчике за хранене на рожден ден, на 20 бр. кърпички за рожден ден, 20 бр. вложки за кексчета за рожден ден, 1 бр. топка от алуминиево фолио със зелена корона, 1 бр. топка от алуминиево фолио с розов стегозавром, 1 бр. дълги вложки за тортата на 2-ри рожден ден.com/Translator (безплатната версия).Нашите декорации на 2-ри рожден ден съдържа всичко, което можете да си пожелаете за рождения ден на динозавъра, и им беше лесно да се събере.За вашето удобство има ясна инструкция.Всички стъпки отнема само няколко минути.С хубав 2-ри рожден ден в този комплект за декорация на много очарователни детайли с динозаврите и пастелни цветове на розово, лилаво, синьо, 2-ри динозавър пропуска по този великолепния наддаване. аксесоари за парти в чест на рождения ден на две рексов.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини