• New
???????? Тоалетна за Приучения към гърне дете, Седалка За Приучения Към гърне С Стълбите на съда за Приучения на Обличане на Дете за момчета и Момичета, Нескользящий Сг?

???????? Тоалетна за Приучения към гърне дете, Седалка За Приучения Към гърне С Стълбите на съда за Приучения на Обличане

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

?????? ?????????? - Височина поставка за крака столче за хранене за приучения към гърне може да се регулира в съответствие с растежа на детето, че е лесно и удобно за казанчета повечето размери (например V-образна форма) ???? ??????? ???????? - Това столче за гърне, изработено от полипропилен материал, действително нетоксичен, безопасен и екологично чист, съдържа най-вече 75 кг (165lb). Здрав и издръжлив на седалката с мека подплата осигурява удобна седалка за бебето и цялостно предпазва здравето му. ???? ??? ??????????? - С помощта на тази седалка за бебешка саксията, децата могат да се хванете за подлакътници от двете страни, а седалката за саксията е снабдено лесенками и наслоявания, предотвращающими преместване на капаци на тоалетни, осигуряване на безопасност на децата при използването му. ??????? ?????? ???????? - Предназначени за деца, сладък външен вид обичаме деца, има много цветове за избор (розово, синьо, сиво, зелено, жълто), това е тоалетна приставная стълба, подходяща както за момчета, така и за момичета. ???????? ??? ???? ?? ????? - Столче за приучения към гърне лесно се сгъва и се поставя върху стената, на вратата и в други ъгли, не заема място, част от седалката може да се свали, можете да използвате мокри кърпички или топла вода за прочистване, това е наистина лесно. ?????? ?????????? - Височина поставка за крака столче за хранене за приучения към гърне може да се регулира в съответствие с растежа на детето, че е лесно и удобно за казанчета повечето размери (например V-образна форма). ???? ??????? ???????? - Това столче за гърне, изработено от полипропилен материал, действително нетоксичен, безопасен и екологично чист, съдържа най-вече 75 кг (165lb). Здрав и издръжлив на седалката с мека подплата осигурява удобна седалка за бебето и цялостно предпазва здравето му. ???? ??? ??????????? - С помощта на тази седалка за бебешка саксията, децата могат да се хванете за подлакътници от двете страни, а седалката за саксията е снабдено лесенками и наслоявания, предотвращающими преместване на капаци на тоалетни, осигуряване на безопасност на децата при използването му. ??????? ?????? ???????? - Предназначени за деца, сладък външен вид обичаме деца, има много цветове за избор (розово, синьо, сиво, зелено, жълто), това е тоалетна приставная стълба, подходяща както за момчета, така и за момичета. ???????? ??? ???? ?? ????? - Столче за приучения към гърне лесно се сгъва и се поставя върху стената, на вратата и в други ъгли, не заема място, част от седалката може да се свали, можете да използвате мокри кърпички или топла вода, за да му почистване е много лесно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини