• New
100 бр. Опаковки за напитки, Флакони за напитки, Запечатани Чанта За съхранение на Алкохол, за Еднократна употреба Поставка за Мляко с Дюза, Прозрачна торбичка За Нап?

100 бр. Опаковки за напитки, Флакони за напитки, Запечатани Чанта За съхранение на Алкохол, за Еднократна употреба Поставка

Оценка на продукта:
BGN 10.76

Сума
В магазина

Въртящата се конструкция се монтира удобно за пиене сок, мляко и т, Bag може да стои самонесущим този начин, защото дъното.Изработен от хранително-пластмаса, здрав и без мирис, който може да издържа на голямо налягане.Торбичка може да се съхранява дълго време с добра герметичностью.Подходящ за приготвяне на бира, за съхранение на течности и последващото уплътняване.Описание : Изработен е от хранително-пластмаса, здрав и без мирис, който може да издържа на голямо налягане.Въртящата се конструкция се монтира удобно за пиене сок, мляко и т., Чанта, може да се съхранява по-дълго време с добра герметичностью.Bag може да стои самонесущим този начин, защото дъното.Подходящ за приготвяне на бира, за съхранение на течности и последващото уплътняване.Параметри : Материал : пластмаса Цвят : прозрачен Количество : 100 мл /200 мл/250 мл/ 300 мл Количество : 100 бр. В комплекта са включени : 100 бр. пакетчета x, за да напитки Забележка : 1. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките. Моля, помислете за разликата от 1-2 см от ръчно измерване.

Основни свойства

Material:
Plastic
Color:
Transparent
Capacity:
100 ml/200 ml/250 ml/300 ml
Quantity:
100 Pcs
Package Included:
100 Pcs x Drink Pouches:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement.:

Избор на купувачи

Новини