• New
Скъпа Химикалка Писалка с Червено Пандой, Подвижни, Черни, С Кръгла Бочонком, С Тънка Дръжка за Преносим компютър, Офис, 0,5 mm, 1/2/4 БР.

Скъпа Химикалка Писалка с Червено Пандой, Подвижни, Черни, С Кръгла Бочонком, С Тънка Дръжка за Преносим компютър, Офис,

Оценка на продукта:
BGN 9.49

Сума
В магазина

PCПроизведено в САЩ или са внесени. 【Химикалки】 Тези химикалки имат тънък остър авторът на върха само 0,5 mm. 【Материал】 Корпус biros с тънък фитил изработен от устойчив на КОМПЮТЪР и не е толкова лесно да се повреди, така че те могат да се ползват с доверие. 【Удобно да се използва】Обичай химикалки имат кръгъл корпус за по-удобно захващане. 【Уникални щампи】На нашите химикалки прилага индивидуален тираж с персонализирани графики, която изглежда сладък и забавен, стилен и оригинален.Използвайте го навсякъде, за да покажат на малки подобрения в живота си. 【Практичност】Изработени по поръчка писалка с тънък връх може да се използва за правене на бележки, писма и т., И така е идеално за учители, лекари и медицински сестри или офис работници.Персонални химикалка писалка с мил и забавен дизайн, изберете 1 дръжка, 2 писалки или 4 дръжки.Прибиращ химикалка писалка, подходящ за работа, записа в бележника си или писане на писма.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини