• New
STOBOK 1 компл. Школа по рисуване за Черни Бележници за настолен таблет с Цифри, Практичен Дисплей, Калкулатор Планиране, Преносим с Бележник за водене на Записки, Дома?

STOBOK 1 компл. Школа по рисуване за Черни Бележници за настолен таблет с Цифри, Практичен Дисплей, Калкулатор Планиране,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Основен бележник, калкулатор : пишете по време на облаци, това е много удобно и практично Калкулатор : Нашият калкулатор има твърда черупка, благодарение на тази функция, клавиатурата може да бъде добре защитена.Офис таблет за писане : е Изработена от материали, точни, практични, vi, Акумулаторна бележник-калкулатор : компактен, размер ще ви позволи да го вземете със себе си навсякъде.Калкулатор за ученици : това е калкулатор и дъска за писане, той е мултифункционален. Основен бележник, калкулатор : пишете по време на облаци, това е много удобно и практично . Калкулатор : Нашият калкулатор има твърд корпус, благодарение на тази функция, клавиатурата може да бъде добре защитена.Офис таблет за писане : е Изработена от материали, точни, практични, vi, Акумулаторна бележник-калкулатор : компактен, размер ще ви позволи да го вземете със себе си навсякъде.Калкулатор за ученици : Това е калкулатор и дъска за писане, той е мултифункционален.Кръст Бод Пакет включва 1 x калкулатор 1 х usb кабел 1 х писалка за въвеждане на ръкописен текст Характеристики -Нашият калкулатор има твърд корпус, благодарение на тази функция, клавиатурата може да бъде добре защитена. - Също така може да стане добър подарък за рожден ден, за приятелите си, тя ги хареса. - Малък и портативен сгъваем за съхранение, изключително подходяща за деца или възрастни. - Разумна конфигурация, гладка повърхност и лесни за експлоатация.51 инча -Материал : пластмаса - Пиша по време на изчисляване, това е много удобно и практично.Описание на продукта срещу Заплащане бележник-калкулатор Търсите бележник или калкулатор?Тогава нашият калкулатор за notepad за въвеждане на ръкописен текст ще бъде най-добрият избор за вас. офис таблет за писане е Изработен от висококачествен материал, което е достатъчно за продължителна употреба. Портативен дизайн калкулатор за ученици се предоставя на неговата популярност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини