• New
Количка за тролейбуси салон колички мадами usego trolley Количка за шоурум с Колела Количка спа тавата Завальцовки салон за колички за обслужване на спа салон Оборудван?

Количка за тролейбуси салон колички мадами usego trolley Количка за шоурум с Колела Количка спа тавата Завальцовки салон за

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Материал】 : Корпус тази салонной колички е направен от материал с висока плътност, ABS със стоманена обвивка, плот голям размер от масивна дървесина, лесно е деформиран 【Размер на колички за подвижен оборудване 】 : 13,4 "x14.3" (34 * 38 * 72 см), максимална носеща способност : 150 кг / 165 килограма, достатъчно здрава, за да бъдат транспортирани на вашата козметична машина. 【Безшумни колела】 : Салонная количка с четири въртящи се на 360 градуса колела със спирачки за предотвратяване на приплъзване.Колела позволяват лесно да се транспортират инструменти или други необходими вещи от едно място на друго. 【Лесна инсталация】 : Количка количка е много проста конструкция, просто положете всички подробности и още една отвертка, можете да завършите процеса в продължение на няколко минути. 【Широко приложение】 : Лаборатория за количка е подходяща за лаборатории, клиники, СПА салони, салони за красота и дори и в кафетериях, уборных, хотели, офис сгради, болници, ветеринарни клиники и т., Въртене на 360 градуса, две спирачки, плавно и сверхшумное движение, винаги бъдете здрави. в нея можете да поставите голямо козметично оборудване, както и малки бутилки, буркани, за максимално използване на пространството.Матирана лента от масивна дървесина, закрывающаяся дизайн за предотвратяване на подхлъзване и падане инструмент, лесен за почистване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини