• New
Детска играчка за баня, чист и естествен каучук CaaOcho - Nalu The Seahorse - Без дупки, БПА, PVC, Без фталатов, Текстурирани за сензорни игри, Запечатани Гумена играчка за баня, Иг?

Детска играчка за баня, чист и естествен каучук CaaOcho - Nalu The Seahorse - Без дупки, БПА, PVC, Без фталатов, Текстурирани

Оценка на продукта:
BGN 7.49

Сума
В магазина

[ВСИЧКИ ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ] : Изработен е от 100% чист естествен каучук, най-високо качествоИдеален натурален прорезыватель за зъби за бебета - не съдържа бисфенол А, PVC, фталата, нитрозамина. [ЗАПЕЧАТАНИ ОТВОРИ] : Запечатани конструкция предотвратява натрупването на застояла вода и слюнка вътре играчки. [РАЗВИТИЕ на СЕТИВНИТЕ И ДВИГАТЕЛНИТЕ УМЕНИЯ] : малки ръце лесно се завърта и манипулира.Предлага различни текстури за тактилно изследване.Малка пальчикам лесно да се грабне и задържи.Ярки цветове, за визуална стимулация.Разпалва въображението. [Идеален за бебета] : Лек, подходящ по размер за детски кошари, му е лесно да се вземе и да се пази.Достатъчно мек за детски устата. [ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА] : Играчка трябва да е добре изсушена на въздух след всяка употреба и да се съхранява в сухо място.Използвани са само натурални материали.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини