• New
TooGet 12 бр. Двоен Шнур От Памук, Лен, Коноп тъкани, Чанта, Муслиновые чанти, Сватбен подарък, Бижута, Чанти за Бонбони, Опаковки 3,5x4,8 инча (Кит)

TooGet 12 бр. Двоен Шнур От Памук, Лен, Коноп тъкани, Чанта, Муслиновые чанти, Сватбен подарък, Бижута, Чанти за Бонбони,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Материал : лен коноп Размер : 3,5x4,8 инча. Количество : 12 бр., красива фигура във формата на кит.Лесно се затваря и се отваря, е удобно да се взема със себе си, може да се използва многократно.Препоръчва се за бижута, козметика, саше, свещи, идеално за всички видове подарък опаковки.Шнур се забави достатъчно здраво, за да закачите малки предмети, без химически добавки.Те са красиви и съдържат прилично количество от лавандула, може да се превърне в идеален подарък за любительницы лавандула.Ние имаме много видове цветя, може да ги добавите към салати, супи, яхнии, сладкиши, чай и други напитки, също така те са напълно подходящи за приготвяне на растителни вода, тоник за лице, сапун, бомбочек за вана, шампоани, лосиони, кремове. Богат аромат ги прави идеални за употреба в потпури, саше и сватбена декорация. надявам се, това ви го хареса.Too Get Technology е основана на 8 август 2008 година, компанията се е посветила на разработването и предлагането на висококачествени продукти, дистрибутори и клиенти по целия свят.В Too Get взаимно развитие, от взаимна полза, за производство избира само висококачествени суровини.Ние с нетърпение очакваме да установи успешни бизнес отношения със своите клиенти по целия свят в близко бъдеще.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини