• New
18 бр. Пълен Комплект облицовки на купето от Въглеродни Влакна Кт За Chevrolet Corvette C5 1998-2004 Авто Аксесоари за интериора на Колата (Червено Въглеродни Влакна)

18 бр. Пълен Комплект облицовки на купето от Въглеродни Влакна Кт За Chevrolet Corvette C5 1998-2004 Авто Аксесоари за интериора

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Поддържани превозни средства-Подходящ за Chevrolet Corvette C5 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 Преди покупка, моля, кликнете два пъти, за да потвърдите, че е подходящ за вашия автомобил, благодаря??????? Състояние : 100% чисто нова (никога не е бил използван или не устанавливался) Материал : Изработен е от висококачествен мек на този въглеродни влакна Цвят : като на снимката (имаме тези, цвят : карбон/червен карбон) на Помещение и включва : 18 бр.ОПИСАНИЕ на ПРОДУКТА - Декоративна капачка за пълен пакет интериор.След инсталацията клас оригиналния на колата мигновено се увеличава, а конфигурацията веднага се увеличава, което позволява по-добра защита на оригиналния автомобил и са устойчиви на надраскване и износване.КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ - Преди покупка уверете се, че той е подходящ за вашата кола и можете да се свържете с нас по всяко време.Ако имате някакви проблеми с опаковка или процеса на инсталация, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви недоволство от нашите продукти, можете да се свържете с нас, за да ги върне в рамките на 30 дни.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - приклеивание с помощта на автоматична лента 3 М, на обратната страна, която можете да инсталирате, след раздяла.Тя е здрава и стабилна, красива и защитно и предпазва от стареене и подобрява качеството. Съвети : по-Добре да не се допуска контакт с някаква течност, в рамките на 48 часа след инсталацията, за да се уверите, че е надеждно закрепена. ? Поддържани превозни средства : Подходящи за Chevrolet Corvette C5 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004?Описание на продукта : Име на продукта : Комплект за интериора, декоративните накладки, автомобилни аксесоари, Автомобилна стайлинг, автомобилна тапицерия, автомобилни части Състояние : 100% чисто нова (никога не е използвана и не устанавливался) Материал : Изработен е от висококачествен мек на този въглеродни влакна Цвят : като на снимката (имаме тези, цвят : карбон/червен карбон) на Помещение и включва : 18 бр. Лесна инсталация, автомобили залепваща лента, прикрепена Украсете своя автомобил очарователна лукс vivid Забележка : Моля, проверете може ли този продукт да се побере в колата си, преди да купите.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини