• New
n/a 600 мл Европейската Керамична Чаша За Кафе Креативен Офис Чая Напитка, Посуда и прибори за двойки Подарък (Цвят: A, Размер: 600 мл)

n/a 600 мл Европейската Керамична Чаша За Кафе Креативен Офис Чая Напитка, Посуда и прибори за двойки Подарък

Оценка на продукта:
BGN 61.12

Сума
В магазина

Чашата за кафе Перлено бял дизайн, пълен с художествен смисъл, подходящ за няколко сцени.При высокотемпературном обжиге цвят се получава ярък и не избледнява.Дръжката е здрава, я не лесно да се съборят и за нея лесно се възползва. изпичане на керамични, гладка врата чаши, лесен за почистване. Перлено бял дизайн, пълен с художествен смисъл, подходящ за няколко сцени.При высокотемпературном обжиге цвят се получава ярък и не избледнява.Дръжката е здрава, я не лесно да се съборят и за нея лесно се възползва. изпичане на керамични, гладка врата чаши, лесен за почистване.Материал : Керамикакамерный обем : 600 Млразмер на продукта : като в изображенииупаковка : Сигурна коробкаособенности : перлено бял дизайн, пълен с художествен смисъл, подходящ за няколко сцени.При высокотемпературном обжиге цвят се получава ярък и не избледнява.Дръжката е здрава, я не лесно да се съборят и за нея лесно се възползва. изпичане на керамични, гладка врата чаши, лесен за почистване.Той разполага с широка гама от приложения, като например чаши за кафе, чаши за мляко, чаши за овесени ядки и така нататък.Пратката включва : 1 бр. чаша Забележки : поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Поради ръчно измерване се допуска разликата в 0,5-2 см. Цвят на снимката може леко да се различават от действителните цветове на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Комплект тенджери за готвене Комплект тенджери за супа-Тиган, тенджера за мляко, Чугун Китайски комплект от 3 теми с капак, Кухненски

BGN 2.00

Изработен от тънък железен материал, бързо теплопередача и равномерно загряване представете стъклен к�

Новини