• New
LXXSH Умен Индукционный кофа за Боклук Домакински Водоустойчив кофа за Боклук с капак за Кухня и Баня от Неръждаема Стомана за Хола Автоматично Безконтактно кофа за ?

LXXSH Умен Индукционный кофа за Боклук Домакински Водоустойчив кофа за Боклук с капак за Кухня и Баня от Неръждаема Стомана

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Натиснете един клавиш в нормален режим, натиснете върху отбелязания позиция, делото може да остане в продължение на дълго време, докоснете още веднъж, системата ще се върне в режим на индукция, което е удобно за вас, за да сортира боклука в продължение на дълго времеБас от покрива бъчва бавно падат, създавайки за вас спокоен и охолен живот.Тристепенна настройка на разстоянието индукция по височина (22 см/32 см/42 см), не е необходимо да се огъват на талията, подходяща за цялото семейство с различна височина.Интелигентен и чувствителен отговор, няма нужда да се докоснат до тялото, той може автоматично и се затварят.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Мощен кухненско кофа за боклук.Дом и кухня / за Съхранение и организация / Отпадъци, Рециклиране и компостиране / Кофи за боклук.Натиснете един клавиш в нормален режим, натиснете върху отбелязания позиция, делото може да остане в продължение на дълго време, докоснете още веднъж, системата ще се върне в режим на индукция, което е удобно за вас, за да сортира боклука в продължение на дълго време.Бас от покрива бъчва бавно падат, създавайки за вас спокоен и охолен живот.Тристепенна настройка на разстоянието индукция по височина (22 см/32 см/42 см), не е необходимо да се огъват на талията, подходяща за цялото семейство с различна височина.Интелигентен и чувствителен отговор, няма нужда да се докоснат до тялото, той може автоматично и се затварят.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Мощен кухненско кофа за боклук.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.Материал : Неръждаема стальЕмкость на продукта : 8Л /2,1 литра, 10Л/2,6 литра, 15Л/3,9 литра Обхват : офис, хол, спалня, кухня и т. Пакетът включва : 1 * кофа за Боклук забележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини